Κόσμος

Ινδία: Άλλο ένα εφιαλτικό 24ωρο με 161.736 κρούσματα κορονοϊού

Ακόμα ένα 24ωρο με πάρα πολλά κρούσματα κορονοϊού ήταν το τελευταίο στην Ινδία, αφού καταγράφηκαν άλλα 161.736, αριθμός που για άλλη μια ημέρα είναι ο υψηλότερος που καταγράφεται σε όλο τον πλανήτη.

Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό έχει φθάσει τα 13,69 εκατομμύρια· πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.

Ακόμη 879 ασθενείς πέθαναν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας να φθάνει τους 171.058 νεκρούς.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού ξεπέρασε το όριο των 100.000 για όγδοη ημέρα μέσα στον τρέχοντα μήνα και έβδομη συνεχόμενη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στοιχημάτισε 32.500 δολάρια στη σύλληψη Μαδούρο και έβγαλε 436.000: Φήμες για εσωτερική πληροφόρηση «αγγίζουν» τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ
Η ταυτότητα του παίκτη παραμένει άγνωστη, καθώς ο λογαριασμός στη στοιχηματική πλατφόρμα Polymarket εμφανίζεται μόνο με έναν κωδικό blockchain
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών