Κόσμος

Ινδία: Άλλοι 4.454 θάνατοι από κορονοϊό – Ξεπέρασαν τις 300.000

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην Ινδία, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν επίσημα άλλοι 4.454 θάνατοι από κορονοϊό και 222.315 κρούσματα.

Έτσι, η Ινδία ξεπέρασε πλέον τους 300.00 νεκρούς φτάνοντας τους 303. 720, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 26.75 εκατομμύρια.

Η Ινδία καταγράφει σε απόλυτα μεγέθη τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ.

Παρά την όποια βοήθεια από άλλες χώρες, συνεχίζει να «λιώνει» από τον κορονοϊό, με τα πραγματικά νούμερα που δεν καταγράφονται να είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που ανακοινώνονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος στην Τουρκία με φωτογραφία που δείχνει τον Αμερικανό πρέσβη να «προεδρεύει» σε συνάντηση στο υπουργείο Άμυνας
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν «πυρά» για τις απαράδεκτες και προσβλητικές παραβιάσεις των πρωτοκόλλων
Ο Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία Τομ Μπάρακ
«Όχι» Μακρόν σε Τραμπ για συμμετοχή της Γαλλίας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα - «Προσηλωμένοι στον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ»
Όπως και πολλά άλλα κράτη, η Γαλλία προσκλήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα
Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ και της Γαλλίας, Donald Trump και Emmanuel Macron