Κόσμος

Ινδία: Ανοίγει τον Μάιο τους εμβολιασμούς για όλους τους ενήλικες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τους εμβολιασμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Ινδία το δεύτερο σφοδρό και μαζικό κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 θα ανοίξει την 1η Μαΐου σε όλους τους ενήλικες στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

«Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης υπό τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, ελήφθη η σημαντική απόφαση να επιτραπεί σε όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών να εμβολιαστούν από την 1η Μαΐου», αναφέρει το υπουργείο Υγείας σε ένα δελτίο τύπου.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Αγώνας επιβίωσης χωρίς νερό και τρόφιμα – Συγκλονιστικές διασώσεις στα ερείπια, αστυνομικοί συνελήφθησαν για λεηλασίες
3χρονο αγόρι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια 6 ημέρες μετά τον σεισμό - Αυξάνονται ο κίνδυνος για επιδημίες στη Βενεζουέλα
REUTERS
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Ανάλυση BBC: Από τη σύνταξη του Τρούμαν στα δισεκατομμύρια του Τραμπ – Αντιδράσεις για τα 2,2 δισ. του Αμερικανού προέδρου
«Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Τραμπ και τους προηγούμενους προέδρους - Το να κερδίζει κανείς τεράστια ποσά όσο βρίσκεται στην εξουσία μπορεί να μην είναι παράνομο, αλλά είναι ανήθικο»
Ντόναλντ Τραμπ