Κόσμος

Ινδία: Η στιγμή που άνδρας παθαίνει ηλεκτροπληξία και σκοτώνεται κυνηγώντας μία μαϊμού με σιδερένια βέργα

Η τραγωδία συνέβη μπροστά από ξενοδοχείο όπου ο άτυχος άνδρας είχε προσληφθεί μόλις πέντε ημέρες πριν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία στην Ινδία καταγράφηκε σε βίντεο κάμερας ξενοδοχείου. Ένας υπάλληλος υπέστη ηλεκτροπληξία, ενώ κυνηγούσε μία μαϊμού στο Μαντία Πραντές, τη δεύτερη μεγαλύτερη πολιτεία της χώρας.

Ο Ράνου Ράικουαρ κυνηγούσε τη μαϊμού με μία σιδερένια ράβδο, η οποία όμως ήρθε σε επαφή με ένα καλώδιο υψηλής τάσης που περνούσε πάνω από την οροφή του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στην Ινδία με αποτέλεσμα να βρίσκει τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία, καθώς έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με το etvbharat.com, ο άτυχος άνδρας είχε προσληφθεί στο ξενοδοχείο πέντε ημέρες πριν.

Τα βίντεο από κάμερες CCTV του ξενοδοχείου αποκαλύπτουν ότι ένας πίθηκος είχε αναρριχηθεί στην οροφή.

Βλέποντας το ζώο ο Ράνου πήρε μία σιδερένια ράβδο για να το διώξει. Καθώς σήκωσε τη ράβδο για να τρομάξει τον πίθηκο, αυτή ήρθε σε επαφή με ένα καλώδιο υψηλής τάσης που περνούσε πάνω από την οροφή του ξενοδοχείου.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ξέσπασε μία τεράστια ηλεκτρική σπίθα και ο άνδρας κατέρρευσε στο έδαφος, έχοντας υποστεί τη μοιραία ηλεκτροπληξία.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές σκηνές:

 

Η αστυνομία διερευνά εάν η εγγύτητα της γραμμής υψηλής τάσης με την οροφή του ξενοδοχείου παραβίαζε τους κανονισμούς ή εάν το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα αμέλειας εκ μέρους της διεύθυνσης του ξενοδοχείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156