Κόσμος

Ινδία: Ξεπέρασε τους 4.000 νεκρούς και τα 400.000 κρούσματα σε 24 ώρες

Η Ινδία κατέγραψε για πρώτη φορά περισσότερους από 4.000 θανάτους λόγω του κορονοϊού μέσα σε 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Οι 4.197 νέοι θάνατοι αυξάνουν το συνολικό απολογισμό στην Ινδία σε 238.270 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας.

Μέσα σε μία ημέρα καταγράφηκαν στη χώρα 401.078 νέα κρούσματα Covid-19, τα οποία αύξησαν τον συνολικό απολογισμό σε σχεδόν 21,9 εκατομμύρια κρούσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η τοξίνη που συνδέεται με δηλητηρίαση από βρεφικό γάλα, βρέθηκε για πρώτη φορά σε μωρό που νόσησε στη Γαλλία
Ορισμένες από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Danone, Nestle και Lactalis, ανακάλεσαν βρεφικό γάλα λόγω ενδεχόμενης μόλυνσής του με την τοξίνη σερεουλίδη
iStock