Κόσμος

Ινδία: Μια «ανάσα» από τους 400.000 νεκρούς από κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ινδία ανακοίνωσε ακόμα 1.005 θανάτους με κορονοϊό, ενώ το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν άλλα 48.786 κρούσματα.

Πλέον χώρα της βρίσκεται μερικούς θανάτους μακρυά από τις 400.000, αφού ο συνολικός ανέρχεται σε 399.459. Τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 30.411.634.

Πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον πλανήτη, πίσω από αυτόν στις ΗΠΑ, και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων παγκοσμίως, πίσω από αυτούς των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στην Τενερίφη θα δέσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό - Επαναπατρίζονται όλοι οι ξένοι επιβάτες
Οι ξένοι επιβάτες δεν θα υποχρεωθούν να μπουν σε καραντίνα στην Ισπανία, καθώς η απόφαση αυτή εναπόκειται στις χώρες καταγωγής τους, πρόσθεσε η Ισπανίδα υπουργός Υγείας Μόνικα Γκαρθία Γκόμεθ
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius