Κόσμος

Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε φαράγγι στο Τζαμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (30.05.2024) στην Ινδία, όπου τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε βαθύ φαράγγι.

Το λεωφορείο, που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Κουρουκσέτρα στο βόρειο κρατίδιο Χαριάνα, κατευθυνόταν προς ινδουιστικό ναό στο Τζαμού της Ινδίας όταν έπεσε στο φαράγγι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη, δήλωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι 40 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κυβερνητικό κολλέγιο ιατρικής στο Τζαμού για να τους παρασχεθεί βοήθεια.

«Ατύχημα λεωφορείου Akhnoor: Λεωφορείο γεμάτο πιστούς έπεσε σε χαντάκι, επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη»,  έγραψε μέσο στο X (πρώην Twitter).

«21 νεκροί και 40 τραυματίες καθώς λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές έπεσε σε βαθύ φαράγγι στο Τζαμού», έγραψε άλλο μέσο στο X (πρώην Twitter).

Είναι το δεύτερο περιστατικό με πτώση λεωφορείου σε φαράγγι το τελευταίο διάστημα με το πρώτο να είναι στο Πακιστάν, όπου επίσης 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Άντι Μπέρναμ αναλαμβάνει την ηγεσία των Εργατικών και ετοιμάζεται για την Ντάουνινγκ Στριτ
Ο 56χρονος πρώην δήμαρχος του μείζονος Μάντσεστερ Άντι Μπέρναν είναι ο μοναδικός υποψήφιος στη διαδικασία διαδοχής - Τη Δευτέρα (20.07.2026) ο Κιρ Στάρμερ υποβάλλει την παραίτησή του στον βασιλιά Κάρολο
Άντι Μπέρναν