Κόσμος

Ινδία: Τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο, τουλάχιστον 4 παιδιά νεκρά

Τουλάχιστον 4 παιδιά σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν όταν ένα σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε στην περιοχή Μπαραμπάνκι, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές, στη βόρεια Ινδία.

Οι τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο, δήλωσε ο Ατζάι Σινγχ, ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας του κρατιδίου αυτού της Ινδίας.

Ο Σινγχ είπε πως τα παιδιά επέστρεφαν από ένα πικνίκ σε έναν ζωολογικό κήπο, στην πρωτεύουσα του κρατιδίου Λάκναου, και το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα μηχανάκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κάλεσμα – βόμβα από τον Τζο Κεντ: «Υψώστε τη φωνή σας κατά του πολέμου στο Ιράν»
Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να επικοινωνήσουν με τον Τραμπ, το Κογκρέσο και τους γερουσιαστές, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υποστηρίζουν την αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράν
Ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ, Τζο Κεντ που παραιτήθηκε