Κόσμος

Ινδονησία: Συντριβή ελικοπτέρου στην Χαλμαχέρα, 3 νεκροί

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη συντριβή ελικοπτέρου στη Χαλμαχέρα, το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Μολούκων, στην ανατολική Ινδονησία.

Τα ίχνη του μοιραίου ελικοπτέρου, τύπου Bell 429 PK-WSW, είχαν χαθεί το μεσημέρι της Τρίτης και έκτοτε είχε στηθεί επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν περίπου 300 άνθρωποι (αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιώτες και εθελοντές).

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, το οποίο ανήκε στη μεταλλουργική εταιρεία Weda Bay Nickel (WBN), εντοπίστηκαν τελικά σήμερα σε δασική έκταση της νήσου Χαλμαχέρα.

«Οι τρεις επιβαίνοντες είναι νεκροί», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ο επικεφαλής του περιφερειακού κέντρου έρευνας και διάσωσης Φατούρ Ραχμάν, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για δύο πιλότους και έναν επιβάτη. Τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, συμπλήρωσε ο Ραχμάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αιματοκύλισμα στην Καμπούλ: 400 νεκροί και 250 τραυματίες μετά την επίθεση του Πακιστάν
Οι πακιστανικές αρχές λένε ότι χτύπησαν με πλήγματα «ακριβείας» εναντίον «στρατιωτικών εγκαταστάσεων» και «υποδομών υποστήριξης τρομοκρατών», οι οποίοι δρουν «εναντίον πακιστανών αμάχων»
Επίθεση του Πακιστάν στην Καμπούλ
Ο Τραμπ θερίζει ό,τι έσπειρε: Η άρνηση των συμμάχων να τον στηρίξουν για τα Στενά του Ορμούζ και η διπλωματική του απομόνωση
Ο Ρεπουμπλικάνος διέταξε να αρχίσει ο πόλεμος των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν χωρίς να νοιαστεί να το συζητήσει με τους συμμάχους της Ουάσιγκτον και τώρα το πληρώνει....
Ντόναλντ Τραμπ 9
Το «όχι» της ΕΕ στον Τραμπ για πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ προκαλεί τριγμούς στο ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αμφισβητήσει αρκετές φορές την «αναγκαιότητα» της Συμμαχίας και έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από αυτή, αν η Ευρώπη δεν αυξήσει τα κονδύλια για την άμυνα
Στενά του Ορμούζ 17
Washington Post: Το καθεστώς στο Ιράν θα μείνει στην εξουσία εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Οι Άραβες σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι και οργισμένοι, καθώς έχουν δεχθεί επιθέσεις αντιποίνων από ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους και drones
Φρουροί της Επανάστασης