Κόσμος

Ιντλίμπ: Τρία drones του τουρκικού στρατού κατέρριψαν οι δυνάμεις του Άσαντ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο πλήγμα στην Ιντλίμπ για τον Ερντογάν! Ο συριακός στρατός κατέρριψε τρία τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στην συγκεκριμένη επαρχία.

Τα drones χρησιμοποιούσε η Άγκυρα για να πλήξει θέσεις και αεροπορικές βάσεις των ενόπλων δυνάμεων του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ της Δαμασκού την Κυριακή (01.03.2020).

Click4more: Συρία – Οι τουρκικές δυνάμεις κατέστρεψαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Χαλέπι

Η πολεμική αεροπορία της Συρίας επιβεβαίωσε ότι δύο από τα μαχητικά αεροσκάφη της καταρρίφθηκαν από τουρκικά τζετ, αφού αναχαιτίστηκαν κατά τη διάρκεια αποστολής στην επαρχία Ιντλίμπ.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε ότι ένα από τα drone του καταρρίφθηκε.

Η Άγκυρα άρχισε να χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να πλήξει τις δυνάμεις του Άσαντ, μετά τον θάνατο 34 Τούρκων στρατιωτών σε μια αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε η Δαμασκός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ
Σύζυγος για πάνω από 60 χρόνια του Ζακ Σιράκ, είχε μείνει για καιρό στη σκιά του «ψηλού» και είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της πορείας του προς το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Ο Ζακ Σιράκ και η Μπερναντέτ Σιράκ
NYT: Τριγμοί στις σχέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ – Καταγγελίες για κατασκοπεία με στόχο τα σχέδια Τραμπ για το Ιράν
Το δημοσίευμα κάνει λόγο ακόμη και για τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης σε οχήματα της Μυστικής Υπηρεσίας και σε εγκαταστάσεις υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.
In the System Monitoring Room Two Senior Operators Work on a Big Interactive Map. Facility is Full of Screens Showing Technical Data.
Χιλιάδες κόσμου σε διαμαρτυρίες σε Αλβανία και Σύνταγμα για το τουριστικό σχέδιο του Τζάρεντ Κούσνερ
Συγκεντρώθηκαν στη λιμνοθάλασσα Βιόσα-Νάρτα σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά των Τιράνων, όπου τις τελευταίες ημέρες δημιουργούνταν εργοτάξιο για να ξεκινήσει το έργο
αλβανία