Κόσμος

Ιορδανία: «Υπεράνω του διεθνούς δικαίου το Ισραήλ – Δυο μέτρα και δυο σταθμά από τη Δύση»

Το Ισραήλ παρουσιάζεται «υπεράνω του διεθνούς δικαίου», υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών στην Ιορδανία Αϊμάν αλ Σάφαντι.

Παράλληλα η Ιορδανία κατηγορεί τη διεθνή κοινότητα ότι υιοθετεί «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αναφορικά με την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου από τη Χαμάς και το σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, κατά την οποία δεν υπήρξε έκκληση για άμεση και άνευ όρων κατάπαυση του πυρός, ο ιορδανός υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως η διεθνής κοινότητα υποχρεούται να σταματήσει τον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία διακινητή ναρκωτικών στο Μιλάνο – Του ζητούσε 200 ευρώ και 5 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα
Η εισαγγελική έρευνα έδειξε ότι ο 28χρονος δεν οπλοφορούσε και ότι, μετά την δολοφονία, ο αστυνομικός φέρεται να ακούμπησε κοντά στο πτώμα του ένα πλαστικό περίστροφο
Οι αστυνομικοί στην Ιταλία