Κόσμος

ΗΠΑ: 13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, ενώ κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδερφή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα παιδί μόλις 13 ετών συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της μητέρας του στη Φλόριντα, καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ο 13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του την ώρα που δίπλα κοιμόταν η νεογέννητη αδερφή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η άγρια δολοφονία έγινε την περασμένη Πέμπτη (12.10.2023). Ο 13χρονος Ντέρεκ Ρόζα περίμενε η μητέρα του να κοιμηθεί δίπλα στη μόλις 14 ημερών νεογέννητη αδελφή του, πριν πάρει το μαχαίρι και τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Ο 13χρονος κατηγορείται πλέον με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης. Μόλις η Ιρίνα Γκαρσία αποκοιμήθηκε ο 13χρονος έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό του και μαχαίρωσε πολλές φορές στο λαιμό την 39χρονη μητέρα του.

Ο Ρόσα αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο την αστυνομία λέγοντας πως μόλις είχε δολοφονήσει τη μητέρα του.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο Ρόσα κατά την απολογία του ήταν ευγενικός και απολογητικός, «κάτι που δεν θα περίμενες μπαίνοντας σε ένα διαμέρισμα με έναν τέτοιο σκηνικό δολοφονίας» σημείωσαν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 13χρονος είναι άριστος μαθητής και ποτέ δεν είχε δώσει σημάδια κάποιας ψυχικής ασθένειας.

Τη νύχτα του φονικού ήταν μόνος με τη μητέρα και την αδερφή του, καθώς ο πατριός του έλειπε για δουλειές στην Τζόρτζια.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν μπορεί να εντοπίσει τι ήταν αυτό ακριβώς που έκανε τον 13χρονο να σφάξει την μητέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Μαρόκο: Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν τον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Ραμπάτ για σεξουαλική κακοποίηση
Σε γραπτή μαρτυρία μιας γυναίκας αναφερόταν ότι ο καρδινάλιος έκανε «απρεπείς χειρονομίες», μεταξύ αυτών ήταν και μια «προσπάθεια να την πλησιάζει σωματικά», σαν απόπειρα να την αγκαλιάσει
Ο καρδινάλιος Cristobal Lopez Romero
Μαρίν Λε Πεν: Το πρωτοφανές σενάριο να διεκδικήσει – και να κερδίσει – την προεδρία της Γαλλίας με ηλεκτρονικό βραχιολάκι
Η Λε Πεν θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων των 8 μ.μ. του TF1 (9 μμ ώρα Ελλάδας), όπου αναμένεται να διευκρινίσει αν η ίδια ή ο Ζορντάν Μπαρντέλα θα εκπροσωπήσει το κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2027
Η Λε Πεν φιλάει τον Μπαρντελά