Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

ΗΠΑ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που έκανε live μετάδοση στο Instagram

ΗΠΑ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που έκανε live μετάδοση στο Instagram

Ένας έφηβος ράπερ μόλις 17 ετών έχασε τη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο Σάφολκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που έκανε live μετάδοση στο Instagram

Ο έφηβος, έπαιζε με ένα πιστόλι, την ώρα που μετέδιδε ζωντανά στο κανάλι του στο Instagram. Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός ράπερ να επεξεργάζεται το όπλο και κάποια στιγμή απενεργοποιεί την ασφάλειά του. 

Στη συνέχεια το στρέφει στο κεφάλι του, ενώ το πράσινο λέιζερ του όπλου τον σημαδεύει. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός, τα μαλλιά του τινάζονται στον αέρα, το τηλέφωνο πέφτει από τα χέρια και η σύνδεση διακόπτεται.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 15 Μαΐου, οι αρχές ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει το όνομα του 17χρονου. Ωστόσο, σύμφωνα με τη daily mail, δημιουργήθηκε σελίδα στο GoFundMe, για να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων κηδείας και να παρέχει υποστήριξη στην οικογένειά του. Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει 85 δωρεές συνολικού ύψους άνω των 2.500 δολάρια, από τα 15.000 που έχουν βάλει στόχο από την οικογένειά του.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει χαρακτηρίσει τον θάνατο του 17χρονου ως ατύχημα. 

 

Ο έφηβος ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στη ραπ σκηνή της Βιρτζίνια και είχε πάνω από 25.000 ακολούθους στo Instagram. 

Στα μηνύματα συμπαράστασης πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν ότι ο 17χρονος έχει πεθάνει και θεωρούν πως είναι κάποιος διαφημιστικό τρικ…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις