Κόσμος

ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή – Τρεις μήνες πριν από το γάμο της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια 24χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ συνελήφθη την Τετάρτη (01.05.2024) επειδή φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μαθητή της πέμπτης τάξης – λιγότερο από τρεις μήνες πριν από τον γάμο της.

Η φερόμενη κακοποίηση του 11χρονου αγοριού από τη Madison Bergmann ήρθε στο φως όταν η μητέρα του μαθητή άκουσε τον γιο της να μιλάει με τη δασκάλα στο τηλέφωνο, όπως μετέδωσε το CBS News Minnesota.

Οι γονείς του θύματος φέρεται να βρήκαν μηνύματα μεταξύ τους και ο πατέρας του αγοριού εισέβαλε στη συνέχεια στο δημοτικό σχολείο River Crest με εκτυπώσεις των συνομιλιών τους.

Η δασκάλα κατηγορείται ότι έλεγε στο παιδί πόσο πολύ της άρεσε να την αγγίζει και να «φιλιέται».

Μέσα στην τσάντα της, η αστυνομία βρήκε επίσης έναν φάκελο με το όνομα του θύματος που περιείχε πολλές χειρόγραφες σημειώσεις που μιλούσαν για το πόσο πολύ φιλιόντουσαν μεταξύ τους.

Σε ένα από τα γράμματα, ο Bergmann φέρεται να έγραψε: “Μια από τις ξαδέλφες μου είναι στην 5η τάξη και δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνδρα να της μιλάει όπως μιλάμε εμείς. Ξέρω ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και σε αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαι ο ενήλικας εδώ και να σταματήσω”.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό διαρκούσε η κακοποίηση, αλλά η Bergmann ανέφερε στους αστυνομικούς ότι της δόθηκε ο αριθμός τηλεφώνου του αγοριού από τη μητέρα του τον Δεκέμβριο, όταν η οικογένειά του την προσκάλεσε στις Άλπεις του Afton για τις χειμερινές διακοπές.

Αυτός ήταν ο ίδιος μήνας που αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της.

Η κατηγορούμενη τέθηκε έκτοτε σε διοικητική άδεια και της απαγορεύτηκε να έρχεται σε επαφή με μαθητές, γονείς ή προσωπικό της περιοχής, ανακοίνωσε η σχολική περιφέρεια του Χάντσον στους γονείς την ίδια ημέρα της σύλληψής της.

Σύμφωνα με τα social media, η Bergmann επρόκειτο να παντρευτεί τον Ιούλιο – λιγότερο από τρεις μήνες από τη στιγμή που συνελήφθη.

Ξεκίνησε να διδάσκει στο δημοτικό σχολείο River Crest το 2022, ένα ορόσημο που γιόρτασε με μια φωτογραφία της τάξης της στο Facebook.

“Ανυπομονώ να ξεκινήσει το σχολείο!” έγραψε τότε στα social media.

Η Bergmann αντιμετωπίζει την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 25.000 δολαρίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία στους δρόμους κατά του ρατσισμού μετά το αιματοκύλισμα στην Τραπ: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για τη ρατσιστική δολοφονία
Ο δράστης πυροβόλησε 128 φορές κατά ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής, ενώ οι διαδηλωτές καταγγέλλουν «κανονικοποίηση του ρατσιστικού μίσους» και ο Μακρόν μιλά για «σημείο καμπής»
Γαλλία, Παρίσι
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο στόχαστρο της Κίνας: Χαρακτήρισε δικτάτορα τον Μάο – Διαλύονται οι διαφημιστικές συνεργασίες, με τον ίδιο και τη La Liga να ζητούν συγγνώμη
Τρεις κινεζικές εταιρείες έκοψαν τους δεσμούς τους με τον Γάλλο σούπερ σταρ, ενώ το θέμα έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας
Κιλιάν Εμπαπέ 7
Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Βίνσεντ που βρέθηκε ζωντανός σε νεκροτομείο στις ΗΠΑ: «Δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει»
Το 18 μηνών μωρό κηρύχθηκε νεκρό από πνιγμό και τέσσερις ώρες αργότερα βρέθηκε να αναπνέει στο νεκροτομείο - Οκτώ μήνες αργότερα, ο Βίνσεντ, που είναι πλέον 2 ετών τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα
Ο Βίνσεντ Φιορντιλίνο ήταν 18 μηνών όταν κηρύχθηκε νεκρός από πνιγμό και τέσσερις ώρες αργότερα βρέθηκε να αναπνέει στο νεκροτομείο
Φιλανδία και Νορβηγία σε πρωτοφανή επικοινωνία με Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Τηλεφωνήματα και με Ζελένσκι
Αν και οι ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης απέφευγαν μέχρι τώρα τις επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, Φιλανδία και Νορβηγία «έσπασαν» τη διπλωματική σιωπή για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας
Βλαντιμίρ Πούτιν
Διάστημα: Οι συγκρούσεις άστρων ενδέχεται να ήταν συχνές στο νεαρό Σύμπαν και να γέννησαν τις πρώτες μαύρες τρύπες
Νέα μελέτη με δεδομένα του τηλεσκοπίου James Webb δείχνει ότι οι πυκνές αστρικές συγκρούσεις μετά το Big Bang λύνουν το μυστήριο των πρώτων υπερμεγεθών μαύρων τρυπών
James Webb Telescope