Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

ΗΠΑ: 45χρονη δασκάλα πιάστηκε γυμνή με 17χρονο μαθητή της στο αυτοκίνητο του συζύγου της

ΗΠΑ: 45χρονη δασκάλα πιάστηκε γυμνή με 17χρονο μαθητή της στο αυτοκίνητο του συζύγου της

Αναπληρώτρια δασκάλα από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ πιάστηκε γυμνή με έναν έφηβο μαθητή μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Οι αρχές του Κολοράντο συνέλαβαν την 45χρονη Erin Ward, η οποία  ομολόγησε ότι έκανε σεξ με το 17χρονο αγόρι -μαθητή στο Burke High School όπου εργαζόταν.

Ο σύζυγος της 45χρονης, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, είναι διευθυντής στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ – με τον οποίο έχουν τρία παιδιά.

Ο Doug Ward θητεύει εδώ και δύο δεκαετίες στη Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ, μία από τις ενοποιημένες μάχιμες διοικήσεις του Υπουργείου Άμυνας, με έδρα την αεροπορική βάση Offutt στην Ομάχα, σύμφωνα με τη σελίδα του στο LinkedIn.

Η Erin Ward συνελήφθη νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14.04.2024), όταν αστυνομικοί της κομητείας Douglas τη βρήκαν στο αυτοκίνητο του συζύγου της μαζί με τον 17χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν ανταποκριθεί σε κλήση για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε έναν αδιέξοδο δρόμο γύρω στις 3 π.μ.

Όταν κοίταξαν μέσα στο όχημα, είδαν τη δασκάλα γυμνή και τον μισογυμνο τον έφηβο στο πίσω κάθισμα, όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Πανικόβλητος ο έφηβος έσπευσε στη θέση του οδηγού και έφυγε με το όχημα, αλλά τράκαρε δύο τετράγωνα αργότερα – οπότε και βγήκε και διέφυγε με τα πόδια.

Η Erin Ward παρέμεινε στο αυτοκίνητο, όπου ντύθηκε και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τον μαθητή.

Ο μαθητής βρέθηκε αργότερα να κρύβεται σε μια αυλή φορώντας μόνο το μπλουζάκι και το εσώρουχό του. Ωστόσο, επειδή ο έφηβος ήταν πάνω από την ηλικία συναίνεσης – 16 ετών – στη Νεμπράσκα, η καθηγήτρια απέφυγε τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, αλλά διώκεται  με το κακούργημα της σεξουαλικής κακοποίησης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις