Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΗΠΑ: Αναφορές για ένοπλο σε στρατιωτικό νοσοκομείο! video, pics

ΗΠΑ
Φωτογραφία από Twitter / @DrMigliore

Συναγερμός στο μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ, στο Μέριλαντ, μετά από αναφορές για περιστατικό με ένοπλο!

Το προσωπικό του Walter Reed, στο Μέριλαντ, του μεγαλύτερου στρατιωτικού νοσοκομείου στις ΗΠΑ, δέχθηκε εντολές να παραμείνει σε ασφαλές σημείο, μετά από αναφορές για περιστατικό με έναν ένοπλο άνδρα!

Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα, ωστόσο οι πληροφορίες για τον ένοπλο δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.

Ένα μήνυμα που διακινήθηκε μέσω του προσωπικού του νοσοκομείου, τούς ανέφερε: “Κλειδώστε όλες τις πόρτες, κλείστε όλα τα φώτα και μείνετε σε ασφαλή τοποθεσία μέχρι να ενημερωθείτε για το αντίθετο“!

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο, με τους άνδρες των αμερικανικών Αρχών να “μπουκάρουν” ένοπλοι στο νοσοκομείο

https://twitter.com/sonyg0119/status/1067506708166127617

Το κτίριο 19 του νοσοκομείου στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπου έγινε η αναφορά για “πυροβολισμούς”, εκκενώθηκε άμεσα και κάποια ώρα μετά τις πρώτες αναφορές, δεν υπήρχασν ενδείξεις για ένοπλο σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλείται το Russia Today.

Το κτίριο παρέμεινε σε καθεστώς εκκένωσης, μέχρι που… ο συναγερμός έληξε.

Δεν βρέθηκε τίποτα!

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρέθηκε κανένας ένοπλος κι έτσι αποδείχθηκε πως ήταν μια περίπτωση… false alarm.

“Δεν βρέθηκε ένοπλος. Το προσωπικό πλέον μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στη βάση” ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός, περίπου μία ώρα μετά τον συναγερμό.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, με τις πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως δεν υπάρχει απειλή, προς ανακούφιση των συγγενών και των φίλων των εργαζομένων του στρατιωτικού νοσοκομείου στις ΗΠΑ, που αγωνιούσαν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις