Κόσμος

ΗΠΑ: Αναβλήθηκε η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις επενδύσεις στις υποδομές που θέλει ο Τζο Μπάιντεν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Δημοκρατικοί ανέβαλαν επ’ αόριστον την πολυαναμενόμενη τελική ψηφοφορία στο Κογκρέσο επί του νομοσχεδίου για την επένδυση 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις υποδομές που θέλει ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ελλείψει συμφωνίας ανάμεσα στην αριστερή και την κεντρώα πτέρυγα του κόμματος.

Ο επικεφαλής της μικρής πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Στένι Χόγερ, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή βράδυ (τοπική ώρα· τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) πως άλλη ψηφοφορία, για χωριστό ζήτημα, επρόκειτο να είναι η τελευταία της εβδομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή από την υπεράσπιση μετά το αδιέξοδο στη δίκη για τον θάνατο των 3 παιδιών της – «Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;»
Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας αμφισβητεί πλέον ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τους θανάτους των τριών παιδιών της - Τι απαντά η εισαγγελέας
Η Λίτσει Κλάνσι