Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΗΠΑ: Απίστευτο περιστατικό σε πτήση – Επιβάτης έκανε την «ανάγκη» του σε άλλον, μετά από λογομαχία

ΗΠΑ: Απίστευτο περιστατικό σε πτήση – Επιβάτης έκανε την «ανάγκη» του σε άλλον, μετά από λογομαχία

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια πτήσης της American Airlines, όταν δυο επιβάτες λογομάχησαν μέσα στο αεροπλάνο και στη συνέχεια ο ένας… έκανε την ανάγκη του πάνω στον άλλο.

Το πρωτοφανές επεισόδιο έγινε σε αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας των ΗΠΑ, American Airlines. Η πτήση 292 είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Νέο Δελχί.

Οι δυο επιβάτες άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστη αιτία. Ξαφνικά ο ένας βγήκε εκτός εαυτού και ούρησε πάνω στον επιβάτη με τον οποίο είχε τη διένεξη με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο αεροπλάνο.

Η American Airlines έβγαλε ανακοίνωση για το συμβάν στο αεροπλάνο της στην οποία ανέφερε: «Η πτήση 292 της American Airlines με δρομολόγιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi αντιμετωπίστηκε από τις τοπικές αρχές κατά την άφιξη στο DEL λόγω αναστάτωσης κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Είμαστε ευγνώμονες στα μέλη του πληρώματος μας που είναι σταθερά αφοσιωμένα στην ασφάλεια και τη φροντίδα των πελατών μας και χειρίζονται τις περιστάσεις με τον μέγιστο επαγγελματισμό».

Η αεροπορική εταιρεία πάντως, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν.

Έχει ξανασυμβεί περιστατικά με ούρηση

Το επίσης απίστευτο είναι ότι περιστατικά… ούρησης μέσα στο αεροπλάνο έχουν ξανασυμβεί σε πτήσεις προς την Ινδία. Το ABC News ανέφερε σε ρεπορτάζ του για το συμβάν ότι κι άλλες φορές επιβάτες είχαν ουρήσει μέσα σε αεροπλάνα που πετούσαν για την Ινδία. Δεν διευκρίνισε πάντως, αν έκαναν την ανάγκη τους πάνω σε άλλους ή γενικά σε κάποιο σημείο μέσα στην άτρακτο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις