Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Απολύθηκε πρύτανης πανεπιστημίου γιατί ανέβαζε στο Internet βίντεο πορνό με τη σύζυγό του

ΗΠΑ: Απολύθηκε πρύτανης πανεπιστημίου γιατί ανέβαζε στο Internet βίντεο πορνό με τη σύζυγό του

Απολύθηκε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Λα Κρος του Γουισκόνσιν στις ΗΠΑ, καθώς έγινε γνωστό ότι γύριζε sex tapes με τη σύζυγό του και στη συνέχεια τα ανέβαζε στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες όπως το onlyfans και το pornhub.

Ο πρύτανης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το πανεπιστήμιο του Γουισκόνσιν καθώς είχε πλήρωσε 5.000 δολάρια σε μια πορνοστάρ για να μιλήσει σε φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη. 

Ο ίδιος υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους πρυτάνεις του πανεπιστημίου Λα Κρος του Γουισκόνσιν. 

«Τις τελευταίες ημέρες, μάθαμε για μία συγκεκριμένη συμπεριφορά του Δρ. Γκόου που έχει προκαλέσει σημαντική βλάβη στη φήμη του πανεπιστημίου. Οι ενέργειές του ήταν αποκρουστικές» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ιδρύματος, Τζέι Ρόθμαν.

Ο Γκόου μαζί με τη σύζυγό του Κάρμεν Γουίλσον ανέβαζε τα βίντεο χρησιμοποιώντας το όνομα «Sexy Happy Couple».

Στα βίντεό τους, δε, εμφανίζονται συχνά γνωστοί αστέρες της βιομηχανίας του πορνό.

Ως μόνιμο μέλος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) που έχει υπηρετήσει από τη θέση του Πρύτανη από το 2007, ο Γκόου θα τεθεί σε διοικητική άδεια μετ’ αποδοχών. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου είπε ότι υπέβαλε καταγγελία το βράδυ της Τετάρτης στην προσωρινή Πρύτανη Μπέτσι Μόργκαν ζητώντας να επανεξεταστεί το καθεστώς του Γκόου ως μόνιμο μέλος ΔΕΠ.

Μια δικηγορική εταιρεία έχει προσληφθεί «για να αναλάβει μια πλήρη έρευνα του θέματος», ανέφερε ο Τζέι Ρόθμαν.

Ο 63χρονος Γκόου ισχυρίστηκε ότι μπορεί να φαινόταν το πρόσωπό του αλλά ποτέ δεν αποκάλυψε πληροφορίες για τη θέση του. «Δεν λέγεται τίποτα για το Πανεπιστήμιο του Γουισκόνσιν. Δεν λέγεται τίποτα για τον Πρύτανη (στα βίντεο)», είπε ο Γκόου στη Milwaukee Journal Sentinel μετά την απόλυσή του.

Πριν λίγες μέρες, ο Γκόου και η σύζυγός του κυκλοφόρησαν ένα κανάλι μαγειρικής στο YouTube με το όνομα “Sexy Healthy Cooking” στο οποίο προσκαλούν αστέρες ταινιών για ενήλικες να μαγειρέψουν γεύματα vegan. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις