Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ – Εκλογές: Στο… σκοτάδι ο Τραμπ πριν τα αποτελέσματα!

ΗΠΑ – Εκλογές: Στο… σκοτάδι ο Τραμπ πριν τα αποτελέσματα!
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Μετά τις αλλεπάλληλες προεκλογικές εμφανίσεις του τις τελευταίες ημέρες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σκοπεύει να περάσει τη σημερινή ημέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα, ο συνήθως ενεργός λογαριασμός του προέδρου στο Twitter παρέμενε σιωπηλός. Ο ίδιος επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του στο Οχάιο, την Ιντιάνα και το Μισούρι των ΗΠΑ.

Το… ζεύγος Τραμπ έχει ήδη ψηφίσει για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ και η πρώτη κυρία Μελάνια έχουν ψηφίσει στη Νέα Υόρκη μέσω επιστολικής ψήφου εδώ και πολλές εβδομάδες.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ότι ο πρόεδρος θα περάσει την ημέρα του κάνοντας διάφορα τηλεφωνήματα, θα παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία και θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του.

Το βράδυ, φίλοι και συγγενείς του θα πάνε στον Λευκό Οίκο για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο Τραμπ έχει προσπαθήσει να πάρει αποστάσεις ώστε να μην επιβαρυνθεί πολιτικά από μια ενδεχόμενη ήττα των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Έχει μάλιστα δηλώσει ότι “πρωταρχικός στόχος του” είναι να κερδίσει το κόμμα τη Γερουσία. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα πάντως, φαίνεται ότι γνωρίζει πως διακυβεύεται το πολιτικό του μέλλον.

“Κατά μία έννοια, εγώ είμαι στο ψηφοδέλτιο” είπε στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κλίβελαντ, σε μια από τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις