Κόσμος

ΗΠΑ: Εκπαιδευτικό μαχητικό συνετρίβη σε συνοικία στο Τέξας – Τραυματίστηκαν οι δύο πιλότοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα στρατιωτικό, εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε μια συνοικία της πόλης Λέικ Γουορθ, στο Τέξας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι και να προκληθούν ζημιές σε σπίτια, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους νοσηλεύονται, αφού χρησιμοποίησαν επιτυχώς το κάθισμα εκτίναξης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής του Λέικ Γουορθ, Ράιαν Άρθουρ. Το Λέικ Γουόρθ βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή του Φορτ Γουόρθ, στο βόρειο Τέξας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αλεξίπτωτο ενός από τους πιλότους μπλέχτηκε σε γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος.

Τρία σπίτια υπέστησαν ζημιές, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς από τους ενοίκους τους.

 

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, δεδομένου ότι το αεροπλάνο κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή», σχολίασε ο Άρθουρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία