Κόσμος

ΗΠΑ: Επιβάτης αεροπλάνου προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα κατά τη διάρκεια πτήσης – Τον έδεσαν με ταινία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ταξιδιώτες έδεσαν με κολλητική ταινία έναν απείθαρχο επιβάτη αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης στις ΗΠΑ, αφού φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα στα 30.000 πόδια.

Διαμάχη μεταξύ επιβατών επικράτησε στην πτήση από το Μιλγουόκι προς Ντάλλας, όπου ένας επιβάτης επέμεινε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να τον ακινητοποιήσουν και να τον δέσουν για το υπόλοιπο της πτήσης.

Στην American Airlines 1915, ο επιβάτης είπε σε μια αεροσυνοδό στο μπροστινό μαγειρείο της πτήσης ότι ήταν ανάγκη να «βγει από το αεροσκάφος αυτή τη στιγμή», σύμφωνα με μια αναφορά από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντάλας, στις ΗΠΑ.

Καθώς ο άνδρας γινόταν όλο και πιο επίμονος με την κατάσταση να γίνεται πιο τεταμένη, η αεροσυνοδός τηλεφώνησε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και έκανε σήμα στους επιβάτες που βρίσκονταν εκεί για βοήθεια.

Στη συνέχεια, καθώς έβαζε η ίδια έμπαινε ανάμεσα στην πόρτα της εξόδου L1 του αεροπλάνου και τον αναστατωμένο επιβάτη, εκείνος όρμησε προς το μέρος της και την πόρτα, τραυματίζοντας την στον λαιμό και τον καρπό της. Τότε επενέβησαν μερικοί από τους επιβάτες για να τον σταματήσουν.

«Ήταν αποφασισμένος, ήθελε να φύγει από αυτό το αεροπλάνο», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι επιβάτες πήραν κολλητική ταινία από άλλη αεροσυνοδό και τύλιξαν τον άντρα στους καρπούς, τα γόνατα και τους αστραγάλους για να τον ακινητοποιήσουν και μετά τον κράτησαν εκεί για περίπου 30 λεπτά.

Αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Ντάλλας – Φορτ Γουόρθ, οι πράκτορες του FBI και του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του αεροδρομίου συνέλαβαν τον επιβάτη και τον πήγαν για διανοητική αξιολόγηση.

Οι αρχές θα διερευνήσουν το περιστατικό στο Airbus A319. «Η ασφάλεια και η ασφάλεια των πελατών και των μελών της ομάδας μας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας και τους πελάτες μας για τη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης», δήλωσε η American Airlines στο CNN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκροί 3 Ινδοί ναυτικοί του δεξαμενόπλοιου που δέχθηκε επίθεση από τις ΗΠΑ γιατί επιχείρησε να «σπάσει» τον ναυτικό αποκλεισμό
Οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει πως χτύπησαν το μηχανοστάσιο του υπό σημαία Παλάου δεξαμενόπλοιου Settebello με πυρομαχικά ακριβείας - Δείτε βίντεο από την επίθεση
δεξαμενόπλοιο
Ο Έλον Μασκ προκαλεί μετά τις κατηγορίες για τα επεισόδια στο Μπέλφαστ: «Φταίνε οι δολοφόνοι μετανάστες που αποκεφαλίζουν ανθρώπους»
Η βρετανική κυβέρνηση κατηγόρησε τον μεγιστάνα πως υποκινεί την βία κατά μεταναστών, με φόντο την απόπειρα αποκεφαλισμού του άνδρα από τον Σουδανό
Έλον Μασκ
Το Μπέλφαστ «φλέγεται» για δεύτερη ημέρα μετά την επίθεση του Σουδανού – Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι
Νέα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας για την απόπειρα αποκεφαλισμού του Σουδανού - Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση ο τραυματίας - Έρευνες από τις αρχές για λογαριασμούς στα social media που υποκινούν βία
REUTERS
Το Ιράν χτύπησε βάσεις των ΗΠΑ σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Κουβέιτ μετά τις αμερικανικές επιθέσεις – Θρίλερ με τα Στενά του Ορμούζ
«Οι Ιρανοί μας ζήτησαν να σταματήσουμε τις επιθέσεις», ισχυρίστηκε ο Τραμπ - Η Τεχεράνη ανακοίνωσε πως έπληξε πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Διαψεύδουν οι ΗΠΑ
Το Ιράν χτύπησε βάσεις των ΗΠΑ σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Κουβέιτ μετά τις αμερικανικές επιθέσεις – Θρίλερ με τα Στενά του Ορμούζ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες