Κόσμος

ΗΠΑ: Η εξαφάνιση της Γκαμπριέλ Πετίτο εξελίσσεται σε θρίλερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Γκαμπριέλ Πετίτο, μιας 22χρονης Νεοϋορκέζας, που κατέγραφε στα social media το ταξίδι στις ΗΠΑ με ένα βαν, προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών, οι οποίοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, ξεκινώντας ένα ταξίδι με ένα φορτηγάκι, που επρόκειτο να διαρκέσει 4 μήνες και τους σταθμούς του οποίου μοιραζόταν συχνά το ζευγάρι με τους χρήστες του Instagram και του YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του road trip, με φόντο εντυπωσιακά τοπία σε εθνικά πάρκα της αμερικανικής Δύσης, διακρίνεται η ξανθιά κοπέλα με τα γαλάζια μάτια να διασχίζει έναν ποταμό σε κάποιο φαράγγι ή να κατεβαίνει από αμμόλοφους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Laundrie (@bizarre_design_)

Ωστόσο, μονάχα ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι τους, στη Φλόριντα, την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή 10 ημέρες προτού η οικογένεια της Γκάμπριελ αναφέρει την εξαφάνισή της, σύμφωνα με την αστυνομία του Νορθ Πορτ, όπου το ζευγάρι διαμένει.

Τη νεαρή γυναίκα, η τελευταία επαφή της οποίας με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, την είχαν δει τελευταία φορά στο μεγαλοπρεπές εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ.

Ο Μπράιαν Λόντρι δεν «εκδήλωσε καμία βούληση να απαντήσει στις ερωτήσεις των ερευνητών» και δεν «παρείχε χρήσιμες πληροφορίες», σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε χθες ότι τον θεωρεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να τον κατονομάζει επισήμως ύποπτο.

Απόδειξη του ενδιαφέροντος στα ΜΜΕ που έχει προκαλέσει η υπόθεση, η αστυνομία του Νορθ Πορτ παραχώρησε συνεντεύξεις σε «όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και σε περίπου 60 μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες 48 ώρες».

«Ο Μπράιαν αρνείται να πει στην οικογένεια της Γκάμπι πού την είδε για τελευταία φορά. Ο Μπράιαν αρνείται επίσης να εξηγήσει γιατί άφησε την Γκάμπι μόνη και οδήγησε το βανάκι έως τη Φλόριντα. Πρόκειται για κρίσιμα ερωτήματα που απαιτούν άμεσες απαντήσεις», σημειώνει η οικογένεια της 22χρονης σε ένα δελτίο Τύπου.

Η αστυνομία του Μόαμπ, μιας μικρής πόλης στη Γιούτα, είχε επέμβει στις 12 Αυγούστου σε ένα περιστατικό που φαινόταν να πρόκειται για μια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται πολύ συγκινημένη σε ένα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα την οποία έφερε στη στολή του ένας αστυνομικός και το οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Η Αμερική έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση της εξαφάνισης της Γκαμπριέλ και πολυάριθμα μηνύματα έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης σε μια προσπάθεια πολίτες να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της. Λογαριασμοί με χιλιάδες χρήστες στο Instagram παρακολουθούν την εξέλιξη της έρευνας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Όταν η Γκιλφόιλ αγκάλιαζε τον Ρούμπιο στην Αθήνα, γνώριζε ότι θα την απομακρύνουν: Αποκαλύψεις από την δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση - φωτιά στον Λευκό Οίκο
Ο όγκος του υλικού που έφτανε στα χέρια της δημοσιογράφου για την Κίμπερλι Γκιλφόιλ ήταν τέτοιος που, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν ήξερε πια τι να το κάνει
Στιγμιότυπο από την άφιξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Marco Rubio και την υποδοχή από την πρώην, πλέον, πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Kimberly Guilfoyle στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
17
Εντολή Ρούμπιο μετά την υπόθεση Γκίλφοϊλ προς τους Αμερικανούς διπλωμάτες: Μη χρησιμοποιείτε τα αξιώματα για προσωπικό όφελος
Παράλληλα, ο Ρούμπιο υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης του νόμου «Hatch», ο οποίος απαγορεύει ορισμένες μορφές πολιτικής δραστηριότητας στους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους
Η πρώην, πλέον, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Kimberly Guillfoyle με τον Marco Rubio κατά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα στις 7 Οκτωβρίου 2026
Σκάνδαλο στο ΝΑΤΟ: 5 συλλήψεις στη Νορβηγία και καταγγελίες για δωροδοκίες και πλαστά τιμολόγια – Έρευνες σε Γερμανία και Ρουμανία
Στο μικροσκόπιο των Αρχών εταιρείες που φέρονται να υπερχρέωναν υπηρεσίες για πλοία μελών του ΝΑΤΟ - Η οικονομική ζημιά υπολογίζεται σε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ
ΝΑΤΟ, βάση Λετονία 24