Κόσμος

ΗΠΑ: Η οικογένεια της Λουν Λουν και του Γιανγκ Γιανγκ… μεγάλωσε

Η Λουν Λουν, ένα γιγάντιο πάντα, βάρους 107 κιλών, γέννησε στο ζωολογικό κήπο της Ατλάντα ένα μωράκι που είναι το πρώτο που γεννιέται φέτος στις ΗΠΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μωρό, όπως και η μητέρα του, φαίνεται όπως λένε ειδικοί, πως θα γίνει γιγάντιο, αλλά προς το παρόν το μέγεθός του είναι τόσο μικρό που φτάνει μόλις το μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ζωολογικού κήπου.

Η Λουν Λουν ζει επί 13 χρόνια στην Ατλάντα και μόλις σήμερα κατάφερε να γίνει μητέρα, μετά από πολλές προσπάθειες τόσο δικές της όσο και του αρσενικού Γιανγκ Γιανγκ που ήλθε από την Κίνα, αλλά και των ειδικών που αγωνίζονται να σώσουν αυτό το σπάνιο είδος ζώων που κινδυνεύουν με αφανισμό.

Το μωρό, που ακόμα δεν αποφασίστηκε πως θα ονομαστεί, θα μπορεί να παρουσιάζεται στο κοινό από την προσεχή άνοιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ημέρα της Βαστίλης: Το ηχηρό παρών της Ελλάδας με τα «γαλανόλευκα» Rafale και το άγημα τιμών του ΓΕΕΘΑ
Oι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τους εορτασμούς για την 14η Ιουλίου στο Παρίσι, αφού η Ελλάδα είναι διαχρονικός στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος της Γαλλίας
Παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης
Πυρκαγιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αναφορές για πολλούς νεκρούς μέσα σε ασανσέρ – Αγνοούνται έξι άνθρωποι
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στο κτίριο OXY, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης - Άγνωστα τα αίτια - Τρεις τραυματίες
Πυρκαγιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αναφορές για πολλούς νεκρούς μέσα σε ασανσέρ – Αγνοούνται έξι άνθρωποι
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
6