Κόσμος

ΗΠΑ: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ – Τρεις τραυματίες (pics, vid)

Μια δυνατή έκρηξη αναστάτωσε το πρωί της Παρασκευής (25/12) το κέντρο του Νάσβιλ στο Τενεσί των ΗΠΑ. Από την έκρηξη, που σημειώθηκε σε όχημα και περιγράφεται από την αστυνομία ως «μία εσκεμμένη πράξη», τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.

«Η έκρηξη ήταν σημαντική, όπως μπορείτε να δείτε…, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί συνεργάτες του [FBI, ATF] διεξάγουν μία έρευνα μεγάλης κλίμακας μέχρι τώρα» δήλωσε ο Ντον Άαρον εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νάσβιλ. «Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν μία σκόπιμη πράξη» σημείωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, αξιωματούχοι της πυροσβεστικής αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς από αυτούς, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

«Μία έκρηξη που συνδέεται με ένα όχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί (τοπική ώρα) στο κέντρο της πόλης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την τοπική αστυνομία, αλλά και ομοσπονδιακές υπηρεσίες» σύμφωνα με ανάρτηση της μητροπολιτικής αστυνομίας του Νάσβιλ στο Twitter.

 

Νωρίτερα σήμερα, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν μία δυνατή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ, με συνέπεια να υποστούν καταστροφές αρκετά κτίρια, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα, μέχρι τώρα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευαν φωτογραφίες που δείχνουν μαύρο καπνό στην περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου