Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Καραμπόλα 50 οχημάτων λόγω καταιγίδας χιονιού στην Πενσυλβάνια – Τουλάχιστον 3 νεκροί

ΗΠΑ: Καραμπόλα 50 οχημάτων λόγω καταιγίδας χιονιού στην Πενσυλβάνια – Τουλάχιστον 3 νεκροί
Youtube

Περισσότερα από 50 άτομα ενεπλάκησαν σε μια σφοδρή καραμπόλα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πολιτείας των ΗΠΑ, όταν μια καταιγίδα χιονιού έπληξε την περιοχή το μεσημέρι της Δευτέρας. Ως αποτέλεσμα 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 12 τραυματίστηκαν.

Το τροχαίο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και μετατράπηκε σε σφοδρή καραμπόλα, καθώς ενεπλάκησαν δεκάδες αυτοκίνητα και φορτηγά με ρυμουλκούμενα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά μήκος του Insterstate 81 στην κομητεία Schuylkill, όπως αναφέρει το Υπουργείο Μεταφορών της Πενσυλβάνια, ενώ αμέσως έκλεισαν όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Πάνω από 12 οδηγοί μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ οι αρχές μέσα στα συντρίμμια των αυτοκινήτων εντόπισαν τρεις νεκρούς. 

Οι εικόνες από το σημείο είναι αποκαρδιωτικές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εξακολουθούν να καίγονται από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Πενσυλβάνια προειδοποίησε τους αυτοκινητιστές το πρωί της Δευτέρας για την πιθανότητα χιονοθύελλας σε ολόκληρη την πολιτεία, λέγοντας ότι μπορούν «να μηδενίσουν την ορατότητά σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις