Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Μαθητής δημοτικού χαστούκισε τον δάσκαλο για challenge στο Tik Tok

ΗΠΑ: Μαθητής δημοτικού χαστούκισε τον δάσκαλο για challenge στο Tik Tok

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στις ΗΠΑ η εμφάνιση ενός νέου challenge στο Tik Tok. Πρόκειται για μία νέα τάση – πρόκληση, γνωστή ως «Slap a Teacher», στην οποία ο μαθητής πρέπει να… χαστουκίσει τον καθηγητή του!

Θύμα αυτού του challenge που φέρεται να κυκλοφορεί στο Tik Tok ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, και ένας δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Μισούρι. Την 1η Οκτωβρίου ένας από τους μαθητές του, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, τον… χαστούκισε, ενώ παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών και με άλλη εκπαιδευτικό στην ευρύτερη περιοχή. 

Το challenge «χαστούκισε έναν καθηγητή» – σύμφωνα με την New York Post –  θεωρείται πως είναι το… επόμενο στάδιο του «Devious Lick», στο οποίο προτρέπονται οι μαθητές να κλέψουν ένα αντικείμενο που ανήκει στο σχολείο τους ή να κάνουν κάποια ζημιά στη σχολική περιουσία. 

Σημειώνεται ότι από την πλευρά τους σχολικοί φορείς και καθηγητές προειδοποιούν τους μαθητές πως θα υποστούν τις συνέπειες αν συμμετάσχουν σε αυτή την νέα τάση που φέρεται να κυκλοφορεί στα social media. 

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις