Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΗΠΑ: Μαθητής έριξε μπουνιά στον καθηγητή του επειδή δεν του έδινε πίσω το κινητό του

ΗΠΑ: Μαθητής έριξε μπουνιά στον καθηγητή του επειδή δεν του έδινε πίσω το κινητό του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο σοβαρός διαπληκτισμός που είχε ένας 15χρονος μαθητής σχολείου των ΗΠΑ με τον καθηγητή του, όπου φαίνεται να του ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο επειδή του πήρε το κινητό του. Η φρικιαστική στιγμή απαθανατίστηκε σε βίντεο από έναν συμμαθητή του 15χρονου…

Όλα έγιναν στο Lamar High School στο Χιούστον, με τον μαθητή να ακούγεται να ζητάει από τον καθηγητή του να του δώσει πίσω το «γα@@@@@ο κινητό» του, την ώρα που ο εκπαιδευτικός προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του ζητάει να καθίσει στο θρανίο του.

«Δώσε μου το τηλέφωνό μου», ακούγεται να λέει ξανά ο μαθητής και φαίνεται εξοργισμένος. Όσο ο καθηγητής δεν το δίνει πίσω, ο 15χρονος γέρνει λίγο προς τα πίσω και χτυπά τον καθηγητή με μπουνιά! Τότε, ένας άλλος άνθρωπος που βρισκόταν στο χώρο ακούγεται να φωνάζει σοκαρισμένος.

Δείτε τη στιγμή της μπουνιάς του μαθητή στον καθηγητή του:

Όπως αναφέρει η DailyMail, το περιστατικό με τον μαθητή και τον καθηγητή έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με το Lamar High School να στέλνει επιστολή στους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν σε αυτό και να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Η Αμερικανική Ομοσπονδία Δασκάλων (AFT), το δεύτερο μεγαλύτερο σωματείο δασκάλων στην Αμερική, αναφέρθηκε στο περιστατικό και είπε ότι το παιδί έκανε ένα «τεράστιο λάθος». «Δυστυχώς, αυτό το παιδί έκανε ένα τεράστιο λάθος», είπε ο Zeph Capo, ο πρόεδρος του AFT στο Τέξας.

«Με κάθε τρόπο, δεν πρέπει να του επιτραπεί η επιστροφή στο campus», είπε ο Capo και τόνισε ότι «δεν πρέπει να γίνει ανεκτός».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις