Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Μαχαίρωσε και αποκεφάλισε την κοπέλα του γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του

ΗΠΑ

Με ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας βρέθηκαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, καθώς ένας άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε και να αποκεφάλισε τη σύντροφό του γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Αλαμπάμα των ΗΠΑ, δράστης του εγκλήματος είναι ο Τζάστιν Φιλντς, 38 ετών, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 52χρονης Τάμυ Μπέιλι, μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Το βράδυ της Παρασκευής ο δράστης είχε βγει μαζί με την σύντροφό του για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Όταν επέστρεψαν κάθισε στο υπνοδωμάτιο, ήπιε ένα ποτήρι μπράντι και έπαιξε κιθάρα. 

Ύστερα πήγε στην Μπέιλι και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Εκείνη αρνήθηκε και ο δράστης την μαχαίρωσε με μανία στο στήθος.

Στη συνέχεια αποκοιμήθηκε…

Το επόμενο πρωί ξύπνησε και αντίκρισε το άψυχο σώμα της γυναίκας. Σκέφτηκε πως έβλεπε εφιάλτη και άρχισε να την μαχαιρώνει ασταμάτητα. Ο ιατροδικαστής μέτρησε πάνω από 100 μαχαιριές…

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν το κεφάλι της Μπέιλι δίπλα στα πόδια της, ενώ το ένα της χέρι είχε κοπεί.

Αμέσως μετά ο δράστης ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο Μπέιλι καθόταν στα σκαλιά του σπιτιού και δεν άφηνε τους αστυνομικούς να μπουν λέγοντάς τους πως «αυτό που υπάρχει μέσα είναι τρομερό και δεν θέλει να το δει», στη συνέχεια όμως άλλαξε γνώμη αφού όπως είπε «θα με συλλάβετε ούτως ή άλλως».

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι με την αγριότητα του εγκλήματος…

Ο σερίφης τόνισε πως ο δράστης «παραδέχτηκε όλα όσα είχε κάνει. Ήταν απογοητευμένος γιατί δεν πήρε αυτό που ήθελε». Σημειώνεται πως δεν είχε ποινικό μητρώο, ενώ δεν φαίνεται να έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή.  

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις