Κόσμος

ΗΠΑ: Νεκρό από αφυδάτωση βρέφος – Το άφησε η μητέρα του μόνο για να πάει διακοπές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεκρό μέσα στο πάρκο του στο σπίτι του στο Οχάιο βρέθηκε ένα μωρό και συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών, καθώς όπως αποκαλύφθηκε η μητέρα του είχε φύγει για πολυήμερες διακοπές αφήνοντάς το μόνο στο σπίτι.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα στο Οχάιο όταν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην Kristel A. Candelario, τη μητέρα του άτυχου μωρού.

Η Candelario, 31 ετών, έφυγε στις 6 Ιουνίου για να πάει διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο και δεν επέστρεψε πριν από τις 16 Ιουνίου. Μόλις επέστρεψε αντίκρισε το παιδί της νεκρό μέσα στο πάρκο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Candelario άφησε το παιδί “μόνο του και χωρίς επίβλεψη” στο σπίτι της. Συνήθιζε να το αφήνει σε μια γειτόνισσα, όμως αυτή τη φορά δεν το έκανε.

Η γειτόνισσα σημείωσε πως παλαιότερα την είχε αφήσει για λίγες μέρες μαζί της και επέστρεψε μετά από εβδομάδες…

 

Το παιδί φαίνεται να ξεψύχησε στις 16 Ιουνίου και η μητέρα επέστρεψε δύο μέρες μετά. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα το παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα πάρκο γεμάτο ακαθαρσίες και βαριά αφυδατωμένο. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΗΠΑ–Ιράν: Νέες αμερικανικές επιθέσεις, αντίποινα της Τεχεράνης σε πλοία και Μπαχρέιν
Πέντε ώρες κράτησαν οι επιθέσεις των ΗΠΑ χτυπώντας στόχους σε διαφορετικές περιοχές του Ιράν - Από τα πλήγματα της Τεχεράνης σε δεξαμενόπλοια ένα άτομο έχασε τη ζωή του
Πλοίο στα στενά του Ορμούζ
Χάος στο Μάντσεστερ: Άγριο επεισόδιο με μαχαίρια και ματσέτες μεταξύ νεαρών – Σκληρές εικόνες
Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά σε μια «συμπλοκή με μαχαίρια» σε δρόμο στο νότιο Μάντσεστερ - «Καλώς ήρθατε στη Βρετανία», σχολιάζει σοκαρισμένος ένας αυτόπτης μάρτυρας
Βρετανία
«Ο ναυτικός αποκλεισμός θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου» λέει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορά όλη την ακτογραμμή του Ιράν και περιλαμβάνει τα ιρανικά λιμάνια και τους τερματικούς σταθμούς πετρελαίου, χωρίς να παρεμποδίζεται η «ουδέτερη διέλευση»
Στενά του Ορμούζ