Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ντελιβεράς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε YouTuber ο οποίος του έκανε πλάκα – Σοκαριστικά πλάνα

ΗΠΑ: Ντελιβεράς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε YouTuber ο οποίος του έκανε πλάκα – Σοκαριστικά πλάνα

Στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ ένας YouTuber αποφάσισε να κάνει πλάκα σε έναν ντελιβερά σε εμπορικό κέντρο, αλλά κόντεψε να το πληρώσει αυτό με τη ζωή του, καθώς ο εργαζόμενος έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και μάλιστα σχεδόν εξ επαφής.

Ο ΥουTuber τραυματίστηκε, αλλά η ζωή του σώθηκε ως εκ θαύματος παρά το γεγονός ότι ο ντελιβεράς τον πυροβόλησε από πολύ κοντά μέσα στο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ και η σφαίρα κατέληξε στο στήθος του θύματος.

Όλα έγιναν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο YouTuber, Τάνερ Κουκ, που έχει κανάλι στο YouTube και συχνά πυκνά ανεβάζει τέτοια βίντεο με πλάκες, πλησίασε τον ντελιβερά, που μόλις είχε παραλάβει την παραγγελία του και άρχισε να του λέει διάφορα… ακαταλαβίστικα, ενώ είχε το κινητό του μέσα στο πρόσωπο του εργαζόμενου.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Τάνερ Κουκ είπε στον ντελιβερά: «έι βλ@@@ σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Ο ντελιβεράς Άλαν Κόλι του ζήτησε τουλάχιστον 3 φορές να σταματήσει, αλλά ο YouTuber συνέχισε να του λέει διάφορα.

Ξαφνικά το σκηνικό της πλάκας μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου. Ο ντελιβεράς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον YouTuber. Μάλιστα στο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ επικράτησε χάος, καθώς όσοι ήταν εκεί νόμιζαν ότι επρόκειτο για ένοπλη επίθεση και έτσι έγινε χαμός.

 

Το σοκαριστικό συμβάν έγινε στις 2 Απριλίου 2023, αλλά ήρθε στην δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, όποτε και διεξήχθη η δίκη.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών

Ο ντελιβεράς κατηγορήθηκε για ένοπλη επίθεση από πρόθεση. Στο δικαστήριο είπε κατείχε νόμιμα το όπλο, ενώ υποστήριξε ότι ήταν σε αυτοάμυνα, Το δικαστήριο τον αθώωσε για την ένοπλη επίθεση από πρόθεση, αλλά τον έκρινε ένοχο για μια άλλη κατηγορία εκείνη του πυροβολισμού κατά τη διάρκεια καβγά. Η ετυμηγορία θα βγει τον  επόμενο μήνα μετά την έφεση που άσκησε ο δικηγόρος του. Σύμφωνα με την Daily Mail αν ο ντελιβεράς καταδικαστεί τελεσίδικα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της ποινής φυλάκισης 10 ετών.

Ο δικηγόρος του ντελιβερά υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του ένιωσε να απειλείται και όπως τόνισε «ο Κουκ προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στα θύματά του για να καταγράφει τις αντιδράσεις τους σε βίντεο. Δεν τον ενδιαφέρει ότι τα θύματά του νιώθουν φόβο».

Όταν ο YouTuber ρωτήθηκε γιατί δεν διέκοψε τη φάρσα παρά το γεγονός ότι ο ντελιβεράς του το ζήτησε τρεις φορές να σταματήσει, απάντησε ότι «σχεδόν το έκανα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις