Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Γκράσλεϊ δεν θα είναι στην εθνική διάσκεψη λόγω κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τσακ Γκράσλεϊ δεν θα παραστεί στην αποδοχή του προεδρικού χρίσματος των από τον Ντόναλντ Τραμπ που θα γίνει στην εθνική διάσκεψη του κόμματος τον Αύγουστο, εξαιτίας των ανησυχιών για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ.

Ο 86χρονος γερουσιαστής της Αϊόβα ήταν παρών σε όλες τις εθνικές διασκέψεις του Κόμματος, από την πρώτη εκλογή του στη Γερουσία το 1980.

Η απόφασή του να μην ταξιδέψει στη Φλόριντα για τη φετινή διάσκεψη αντανακλά τις ευρύτερες ανησυχίες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση μαζικών συγκεντρώσεων, καθώς τα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό αυξάνονται στην αναφερόμενη Πολιτεία.

“Δε θα πάω εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό,” δήλωσε ο Γκράσλεϊ χθες στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Des Moines Register.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Η υπογραφή Τραμπ δεν έχει καμία αξία – Ο “Μεγάλος Σατανάς” αποκάλυψε ακόμη μία φορά το πραγματικό του πρόσωπο»
«Οι ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ιρανικός λαός και ο Άξονας της Αντίστασης έχουν γι' αυτόν μαθήματα που δεν θα ξεχάσει ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων
Μοτζταμπά Χαμενεϊ