Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Τραμπ βάζει στο “στόχαστρο” το ευρώ

"Πυρά" προς την Ευρώπη εξαπέλυσε ο Τραμπ κατηγορώντας την για υποτίμηση του ευρώ ενώ έβαλε επίσης στο στόχαστρο την αμερικανική νομισματική πολιτική προχωρώντας σε νέες επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας.

«Το Ευρώ και άλλα νομίσματα είναι υποτιμημένα έναντι του δολαρίου, γεγονός που βάζει τις ΗΠΑ σε πολύ μειονεκτική θέση», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter χωρίς να δώσει κανένα στοιχείο. Επιτέθηκε επίσης στα αμερικανικά επιτόκια υποστηρίζοντας πως είναι υπερβολικά υψηλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Τα «αγκάθια» που απειλούν να τορπιλίσουν την συμφωνία Ουκρανίας και Ρωσίας για τη λήξη του πολέμου
Το Κίεβο έχει ζητήσει από τους ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης εγγυήσεις ασφάλειας, ώστε να εξασφαλιστεί μια αντίδραση τύπου ΝΑΤΟ σε περίπτωση νέας ρωσικής επίθεσης
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ