Κόσμος

ΗΠΑ: Ο βασιλιάς του τρολ! 19χρονος “διαλύει” την αστυνομία!

Ένας 19χρονος στις ΗΠΑ κάλεσε την αστυνομία για να παραπονεθεί για την αναποτελεσματικότητά της, διότι... δεν μπορεί να τον πιάσει!

Ένας κάτοικος της Φλόριντας, στις ΗΠΑ, παραπονέθηκε στις αμερικανικές αρχές, διότι η αστυνομία δεν τον έχει συλλάβει, αφότου εκείνος διέφυγε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στον δρόμο!

Απίστευτο το χουνέρι στις ΗΠΑ

Ο Νίκολας Τζόουνς, ηλικίας 19 ετών, το έσκασε την 4η Μαΐου, όταν ένας αστυνομικός του ζήτησε να σταματήσει σε έναν χώρο στάθμευσης, στην κομητεία Σεντ Τζόουνς (βορειοανατολική Φλόριντα).

Περίπου μια ώρα μετά τα γεγονότα, ο νεαρός άνδρας τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, το 911, περιγράφει το γραφείο του σερίφη στην εφημερίδα Florida Times-Union.

«Γιατί σας πληρώνουμε;» διερωτήθηκε οργισμένος ο Νίκολας Τζόουνς, όταν του απάντησε ο αρμόδιος υπάλληλος.

Όταν ο τηλεφωνητής του ζήτησε να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει, εκείνος απάντησε: «ο αστυνομικός έριξε τα φώτα πάνω μου, βρέθηκε πίσω μου και τη στιγμή που περπάταγε προς το αυτοκίνητό μου, εγώ έστριψα και πέρασα από δίπλα του».

Ο νεαρός, υποθέτοντας ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου του είχαν καταγραφεί, διατύπωσε κατόπιν την έκπληξή του ότι δεν τον συνέλαβαν, αφότου πέρασε μπροστά από άλλους τέσσερις αστυνομικούς.

«Τι ακριβώς καταγράφετε;» ρώτησε οργισμένος.

Η κλήση εντοπίστηκε και ο Τζόουνς, ο οποίος σημείωσε ότι ενήργησε με αυτόν τον τρόπο διότι σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν «περίεργο», εντέλει συνελήφθη δύο ημέρες μετά για επικίνδυνη οδήγηση και καταχρηστική χρήση ενός αριθμού έκτακτης ανάγκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Ρούτε στη Ρωσία: «Οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου του ΝΑΤΟ είναι είτε σκόπιμες είτε κραυγαλέα ανικανότητα»
Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για τις ρωσικές προκλητικές ενέργειες σε Πολωνία, Ρουμανία και Εσθονία
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ 6
Η Σουηδία καλεί την Ευρώπη σε «πολεμική ετοιμότητα» απέναντι στην απειλή της Ρωσίας
Από το Βερολίνο, ο Σουηδός υπουργός Άμυνας κάλεσε τους Ευρωπαίους να αλλάξουν νοοτροπία και να προετοιμαστούν για μια ένοπλη σύγκρουση, καθώς η Ρωσία ενισχύει μαζικά τον στρατό της και τις επιθετικές της δυνατότητες
Γερμανοί στρατιώτες σε εκπαίδευση του ΝΑΤΟ
Το «Σπίτι της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη: Ο πανάκριβος ουρανοξύστης «ισχύος» του Ερντογάν και τα σκάνδαλά του – Όροφος έχει παραχωρηθεί στο ψευδοκράτος
Το επιβλητικό 36 ορόφων κτίριο απέναντι στα γραφεία του ΟΗΕ είναι από τα πιο ακριβά και αμφιλεγόμενα διπλωματικά οικοδομήματα που έχουν χτιστεί ποτέ - «Έστειλε» τον δήμαρχο Νέας Υόρκης στα δικαστήρια
«Το Σπίτι της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη
1
Παλαιστινιακό κράτος: Ποιές χώρες του ΟΗΕ το έχουν αναγνωρίσει – Ιστορικό κύμα διπλωματικών κινήσεων
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου στη Γάζα, ανοίγει ένα νέο διπλωματικό μέτωπο – Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αναγνώρισαν επίσημα το παλαιστινιακό κράτος, ακολουθώντας τη διεθνή πλειοψηφία που έχει ήδη ταχθεί υπέρ του
Διαδηλωτές με σημαίες της Παλαιστίνης 1