Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΗΠΑ: Οι σοκαριστικές εικόνες αστυνομικών που ρίχνουν 50 σφαίρες σε 29χρονο – Τον πέτυχαν οι εννιά, αλλά έζησε

ΗΠΑ: Οι σοκαριστικές εικόνες αστυνομικών που ρίχνουν 50 σφαίρες σε 29χρονο – Τον πέτυχαν οι εννιά, αλλά έζησε

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από επιχείρηση της αστυνομίας στις ΗΠΑ όπου άνδρας δέχεται καταιγισμό πυρών από αστυνομικούς, με σχεδόν 50 σφαίρες να ρίχνονται εναντίον του, εκ των οποίων οι εννιά τον πέτυχαν, αλλά τελικά γλίτωσε από θαύμα και δεν έχασε τη ζωή του. Και μάλιστα όλα αυτά έγιναν ενώ η μητέρα του ήταν κοντά του και έφυγε τρέχοντας για να γλιτώσει.

Το απίστευτο περιστατικό με την… βροχή από σφαίρες ήρθε στην επιφάνεια μετά την μήνυση που έκανε ο Trevor Mullinax κατά κομητείας της πολιτείας της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ, του γραφείου του σερίφη της περιοχής και των αστυνομικών που μετείχαν στο συμβάν.

Η κλήση για αυτοκτονία

Όλα έγιναν στις 7 Μαΐου του 2021. Ένας φίλος του Trevor Mullinax πήρε τηλέφωνο τις αρχές και είπε ότι ο τότε 29χρονος είχε πάθει αμόκ και ήθελε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Trevor Mullinax σε ένα χωράφι στην περιοχή των ΗΠΑ όπου έμενε. Δίπλα του ήταν η μητέρα του, που τον παρακαλούσε να αφήσει το μαχαίρι που κρατούσε και να βγει από το αμάξι του.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 29χρονο να βγει από το αμάξι. Η πλευρά του γραφείου του σερίφη της περιοχής των ΗΠΑ είπε ότι οι αστυνομικοί είδαν τον Trevor Mullinax να κρατάει μια καραμπίνα μέσα στο όχημα και άρχισαν να ρίχνουν βολές κατά ριπάς εναντίον του.

Η μητέρα του σοκαρισμένη άρχισε να τρέχει για να μην την πετύχουν οι σφαίρες που έπεφταν βροχή.

Οι αστυνομικοί έριξαν σχεδόν 50 σφαίρες προς το αυτοκίνητο του 29χρονου και το γάζωσαν. Οι εννιά από αυτές τον πέτυχαν. Ο Trevor Mullinax τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά το νήμα της ζωής του δεν κόπηκε.

Οι δικηγόροι του λένε ότι ο 29χρονος δεν απείλησε ποτέ τους αστυνομικούς με όπλο. Είχε μεν μια καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του, αλλά την κατείχε με νόμιμη άδεια και δεν την χρησιμοποίησε καθόλου στο σοκαριστικό περιστατικό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις