Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Όταν ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε την Τζιλ «εκδικητική ηλίθια» και «καρ@@@λα με περικεφαλαία»

ΗΠΑ: Όταν ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε την Τζιλ «εκδικητική ηλίθια» και «καρ@@@λα με περικεφαλαία»

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γιο του προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, να έχει αποκαλέσει την θετή του μητέρα, Τζιλ Μπάιντεν, αρκετές φορές «εκδικητική ηλίθια » και «καρ@όλα με περικεφαλαία». Πρόκειται για μηνύματα του 52χρονου που βρέθηκαν ως αντίγραφο ασφαλείας στον φορητό υπολογιστή του. 

Ο 52χρονος γιος του Τζο Μπάιντεν, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, φέρεται να έβριζε την Τζιλ Μπάιντεν σε μια σειρά από γραπτά μηνύματα, που έστειλε το 2018 όταν η οικογένειά του έκανε αγώνα για να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Εκείνο το διάστημα μάλιστα, όπως προκύπτει από τα μηνύματα, ο Χάντερ Μπάιντεν φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun επικαλείται μήνυμα του Χάντερ Μπάιντεν στην χήρα του αδερφού του Μπο, Χάλι, στο οποίο φέρεται να λέει: «Γ@μα τη μητριά μου γιατί ήταν πάντα τόσο εγωίστρια, ηλίθια και καρ@όλα με περικεφαλαία, όπως κι εσύ». Σε άλλο μήνυμα του 52χρονου γιου του Τζο Μπάιντεν, αυτή τη φορά προς τον θείο του Τζέιμς Μπάιντεν, η θετή του μητέρα χαρακτηρίζεται ως «γ@@@νη και εκδικητική ηλίθια». 

«Και ξέρεις ότι ακόμα και στο χειρότερο μεθύσι μου είμαι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ό,τι θα μπορούσες να καταλάβεις και είσαι ένας μ@@@κας καθηγητής, που δεν θα μπορούσες να τα βγάλεις πέρα ούτε σε τάξη πρωτοετών. Οπότε άντε και γ@@@σου Τζιλ κι ας συμφωνήσουμε όλοι ότι δε σε γουστάρω περισσότερο απ΄ό,τι με γουστάρεις εσύ», φέρεται να έχει γράψει σε άλλο μήνυμα του ο 52χρονος γιος του Τζο Μπαιντεν.

Σε άλλο μήνυμα προς τον θείο του, ο Χάντερ Μπάιντεν παραπονιόταν ότι ο πατέρας του δεν τον είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές που έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά. «Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση», φέρεται να έγραψε ο 52χρονος Χάντερ. 

Τα μηνύματα, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, αποκαλύφθηκαν σε ένα iPhone που βρέθηκε ως αντίγραφο ασφαλείας στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντειν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη των υβριστικών μηνυμάτων έγινε την ίδια εβδομάδα που ο 52χρονος φωτογραφήθηκε επανειλημμένα δίπλα στον πατέρα του και την πρώτη κυρία στην Ουάσιγκτον.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις