Κόσμος

ΗΠΑ: Πάνω από 50 υπάλληλοι εταιρείας σε νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης από έκθεση σε επικίνδυνες ουσίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης (ναυτία, εμετό, πονοκέφαλο) μεταφέρθηκαν τουλάχιστον 54 υπάλληλοι που φέρεται να έχουν εκτεθεί σε επικίνδυνες ουσίες σε κτίριο εταιρείας που ειδικεύεται στη συσκευασία φαρμακευτικών προϊόντων στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.

Ο συναγερμός σήμανε στο κτίριο της εταιρείας Sharp Packaging Solutions στην περιοχή Μακάντζι της κομητείας Λίχαϊ στην  Πενσιλβάνια των ΗΠΑ μετά από αναφορές για οσμή που παρέπεμπε σε «διαρροή χημικών» και υπαλλήλους που είχαν εκδηλώσει συμπτώματα δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου CBS, 54 εκ των συνολικά 154 εργαζομένων διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και περίπου 30 χρειάστηκε να παραμείνουν για νοσηλεία.

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του συναγερμού δεν έχουν διευκρινιστεί. Εκπρόσωπος της εταιρείας διαβεβαίωσε ότι η διεύθυνση συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπιλ Γκέιτς καταθέτει στο Κογκρέσο για τον Τζέφρι Επστάιν: Ελπίζω να βρουν δικαίωση τα θύματα
Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δεν έχει κατηγορηθεί για οποιαδήποτε παράνομη πράξη που να σχετίζεται με τον Επστάιν, ωστόσο, διατηρούσε επαγγελματική σχέση και τον είχε συναντήσει επανειλημμένα μεταξύ 2011 και 2014
Μπιλ Γκέιτς
Υπόθεση Lyhanna: Σοκαριστική αποκάλυψη – Ο πατέρας του Ζερόμ Μπαρελά είχε κατηγορηθεί για βιασμό από εγγονή του το 2013
Η 26χρονη σήμερα κοπέλα είχε καταγγείλει τότε πολλαπλά περιστατικά που φέρεται να έλαβαν χώρα όταν η ίδια ήταν μεταξύ 10 και 13 ετών, στο σπίτι του παππού της - Στο αρχείο η υπόθεση
Οργή στη Γαλλία για την δολοφονία της 11χρονης Lyhanna
«Πόλεμος» Ερντογάν – Νετανιάχου και στη μέση η Κύπρος: Εάν απειληθούν τα δικαιώματα  της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η απάντηση μας θα είναι πολύ σαφής και πολύ σκληρή
Νετανιάχου: «Ο αντισημίτης τύραννος Ερντογάν, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει κηρύγματα περί ηθικής στο κράτος του Ισραήλ»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν