Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο του

ΗΠΑ: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο του
Youtube

Σοκάρει η ιστορία ενός 52χρονου στις ΗΠΑ που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του πάνω σε καβγά, ενώ η κάμερα θυροτηλεφώνου κατέγραφε την ομολογία του.

Στο βίντεο από τις ΗΠΑ που δημοσίευσε πρώτο το Local News 10 εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Κοντρέρας να μιλάει στη σύζυγό του και να παραδέχεται ότι ο 22χρονος γιος τους είναι νεκρός μετά τον καβγά τους.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Κοντρέρας σκότωσε τον γιο του Έρικ, στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει ο 52χρονος στη σύζυγό του λίγες στιγμές αφότου πυροβόλησε θανάσιμα τον 22χρονο στις 3 Νοεμβρίου.

«Ο καβγάς στον δρόμο για το σπίτι ήταν αφόρητος» λέει ο Κοντρέρας, αναφέροντας μερικά από τα πράγματα που του είπε ο γιος του και τον εξόργισαν πριν τον σκοτώσει.

 

Κάποια στιγμή ο Κοντρέρας εμφανίζεται να σκύβει στο έδαφος και να καλύπτει το πρόσωπό του με το χέρι του. «Δεν φταις εσύ. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε στον αδερφό μου» παρακαλεί τη γυναίκα του, η οποία ακούγεται στη συνέχεια να λέει «Θα πάει φυλακή».

Ο Κοντρέρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία λίγες στιγμές αφότου μίλησε στη σύζυγό του, εξηγώντας στο τηλεφωνικό κέντρο ότι μόλις είχε πυροβολήσει τον γιο του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον Έρικ  – φοιτητή στη Φλόριντα – μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο νεαρός είχε γυρίσει σπίτι από το Πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους δικούς του.

Ο Κοντρέρας συνελήφθη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου, όπου δήλωσε αθώος στην κατηγορία για φόνο β’ βαθμού.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς ακριβώς η διαμάχη πατέρα και γιου κλιμακώθηκε έφτασε στον φόνο.

Πληροφορίες από New York Post 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις