Κόσμος

ΗΠΑ: Προ των πυλών δύο νέες τροπικές καταιγίδες στον Ατλαντικό Ωκεανό

Την ώρα που η Φλόριντα μετρά τις πληγές της από το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον δύο νέες τροπικές καταιγίδες βρίσκονται σε εξέλιξη στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Πρόκειται για τον τυφώνα Λέσλι που αναβαθμίστηκε σε κατηγορία 1 το απόγευμα της Τετάρτης (09/10), αφού ενισχύθηκε στην ανατολική-βορειοανατολική περιοχή της Καραϊβικής φέροντας καταιγίδες.

«Οι μέγιστοι άνεμοι κινούνται με ταχύτητα περίπου 168 χλμ./ ώρα. Η Λέσλι προβλέπεται να εξασθενήσει κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών», δήλωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ.

Οσον αφορά στη δεύτερη καταιγίδα έχει το όνομα Ναντίν βρίσκεται στα ανοικτά του Μεξικού, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν οργανωμένο σύστημα στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους καμία από τις δύο καταιγίδες δεν αναμένεται να φτάσει στη στεριά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Το πανεπιστήμιο μας έστειλε οδηγίες για καταφύγια, όλα είναι προληπτικά προς το παρόν» λέει Έλληνας φοιτητής στη Λευκωσία
«Η ενημέρωση ήταν καθαρά προληπτική και μας τόνισαν να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να απομακρυνόμαστε από τζάμια σε περίπτωση που ηχήσει σειρήνα»
Ο Έλληνας φοιτητής Ιατρικής Νίκος Ανδρουλάκης στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου
Nicole Amor: Η Αμερικανίδα στρατιώτης σκοτώθηκε στο Κουβέιτ από ιρανικό drone λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην οικογένειά της
Ήταν μία από τους 4 Αμερικανούς νεκρούς στρατιώτες που ταυτοποιήθηκαν - Τα ονόματα των άλλων δύο στρατιωτών δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί από το Πεντάγωνο
Η Nicole Amor