Κόσμος

ΗΠΑ: Ψηφίστηκαν 2 νομοσχέδια για χρηματοδότηση αλλά παραμένει ο κίνδυνος του shutdown

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε σήμερα το νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση του υπουργείου Άμυνας, και αυτό για χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, ωστόσο παραμένει ο άμεσος κίνδυνος του shutdown.

Ωστόσο ο πρόεδρος του σώματος, ο Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι, απέσυρε από το νομοσχέδιο τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς την Ουκρανία υποκύπτοντας στους σκληροπυρηνικούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Παράλληλα, ψηφίστηκε και η χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, αργά το βράδυ ενώ ο κίνδυνος ενός μερικού shutdown από την Κυριακή παραμένει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι η Μελάνια «μισεί» όταν χορεύει το «YMCA»: «Δεν είναι προεδρικό»
«Λέει, "Αγάπη μου, σε παρακαλώ μην χορέψεις", είπα, "μπορεί να μην είναι προεδρικό, αλλά προηγούμαι με 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, οπότε είναι κάτι σημαντικό"» περιγράφει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ