Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πύρινη κόλαση μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο – Η έκρηξη προκάλεσε κατάρρευση γέφυρας

ΗΠΑ: Πύρινη κόλαση μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο – Η έκρηξη προκάλεσε κατάρρευση γέφυρας

Εικόνες πύρινης κόλασης εκτυλίχθηκαν στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν βυτιοφόρο όχημα πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να εκραγεί και να καταρρεύσει γέφυρα μεγάλου αυτοκινητοδρόμου.

Όλα έγιναν σήμερα (11.6.2023) στον αυτοκινητόδρομο Ι-95 στη βορειοανατολική Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ένα βυτιοφόρο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το βυτιοφόρο που πιθανότατα κουβαλούσε εύφλεκτα υλικά έγινε αμέσως παρανάλωμα του πυρός. Από την φωτιά προκλήθηκε μια πραγματικά τεράστια έκρηξη, που προκάλεσε κατάρρευση της γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου των ΗΠΑ, κάτω από την οποία ήταν το βυτιοφόρο.

Το συμβάν έγινε σε ράμπα του αυτοκινητοδρόμου Ι-95 που βρίσκεται στην λεωφόρο Κότμαν στην περιοχή Τακίνι της βορειοανατολικής Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ.

 

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο τεράστιες δυνάμεις της πυροσβεστικής που έδωσαν τιτάνια μάχη με τις φλόγες και την έθεσαν υπό έλεγχο μετά από ώρες.

Το τρομακτικό είναι ότι μετά την έκρηξη άρχισαν να χύνονται στον δρόμο τα φλεγόμενα υλικά που κουβαλούσε το βυτιοφόρο.

 

 

Τα εύφλεκτα υλικά που φυσικά είχαν πάρει φωτιά, έπεσαν στο οδόστρωμα κι από εκεί πέρασαν στους υπονόμους που ήταν κοντά με αποτέλεσμα όπως είπε ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, Ντέρικ Μπόουμερ, να πιάσουν φωτιά και τα φρεάτια και να γίνονται υπόγειες εκρήξεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις