Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο μπέιζμπολ στην Ουάσινγκτον – 3 τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο μπέιζμπολ στην Ουάσινγκτον – 3 τραυματίες
photo Reuters

43 άνθρωποι έχουν χτυπηθεί από σφαίρες έξω από στάδιο μπέιζμπολ στην Ουάσινγκτον ενώ διεξαγόταν αγώνας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος.

Οι θεατές του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες άκουσαν τους πυροβολισμούς και το περιστατικό αυτό οδήγησε στη διακοπή του αγώνα.

photo Reuters
photo Reuters

Η αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι δύο άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες έξω από το γήπεδο. Στη συνέχεια, με νεότερη ανάρτησή της στο Twitter, ανακοίνωσε ότι «δύο ακόμα θύματα που συνδέονται με το περιστατικό μετέβησαν σε νοσοκομεία της περιοχής με τραύματα από σφαίρες».

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τον αγώνα στο εσωτερικό του σταδίου σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν διέτρεξαν κίνδυνο. Δεν ήταν ένα περιστατικό με κάποιον ένοπλο εν δράσει. Όλα έγιναν έξω από το γήπεδο», είπε ο Μπένεντικτ σε δημοσιογράφους.

«Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος», ανέφερε η αστυνομία. Δύο δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι άκουσαν δέκα πυροβολισμούς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις