Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε συναυλία στην Ουάσιγκτον – Συνελήφθη ο ένοπλος

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε συναυλία στην Ουάσιγκτον – Συνελήφθη ο ένοπλος

Νέο σοκαριστικό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε συναυλία στην Ουάσιγκτον, όταν ένας ένοπλος εισέβαλε μεταξύ των θεατών και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας, ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν στο Gorge Amphitheatre της Ουάσιγκτον, εκεί όπου δίνονται συναυλίες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Beyond Wonderland. Από το γραφείο του σερίφη, αρχικά ανακοινώθηκαν 5 τραυματίες και λίγη ώρα μετά ότι 2 άνθρωποι τελικά έχασαν τη ζωή τους.

Οι Αρχές κλήθηκαν περίπου στις 20:45 του Σαββάτου (18.6.2023, ώρα ΗΠΑ) για τον ένοπλο δράστη, ο οποίος εισέβαλε στον χώρο της κατασκήνωσης και άνοιξε πυρ. Το φεστιβάλ Beyond Wonderland διαρκεί 3 μέρες και αρκετός κόσμος κάνει κάμπινγκ ενώ πραγματοποιούνται live εμφανίσεις καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τους ιθύνοντες του φεστιβάλ, ο χώρος του κάμπινγκ είναι κλειστός όσο διαρκούν οι έρευνες των Αρχών, ωστόσο το πρόγραμμα των συναυλιών θα συνεχιστεί κανονικά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις