Κόσμος

ΗΠΑ: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού την τελευταία εβδομάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιμένει ο κορονοϊός στις ΗΠΑ με τα κρούσματα σε αρκετές περιοχές τις τελευταίες ημέρες να έχουν παρουσιάσει αύξηση.

Τα κρούσματα Covid-19 στην αμερικανική ήπειρο αυξήθηκαν κατά 12,7% την τελευταία εβδομάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη, σύμφωνα με τον Παναμερικανικό Οργανισμό Υγείας (PAHO), που σημειώνει ότι ο αριθμός των νέων μολύνσεων εξακολουθεί να παρουσιάζει ανοδικές τάσεις στη Βόρεια και την Κεντρική Αμερική.

Σύμφωνα με τον Παναμερικανικό Οργανισμό Υγείας, τα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν για 5η συναπτή εβδομάδα στη Βόρεια Αμερική, αυτήν τη φορά κατά 19,5%.

Αξιοσημείωτη ήταν η αύξηση κατά 27,1% των νέων μολύνσεων στις ΗΠΑ. Υποχώρηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων κατέγραψαν ο Καναδάς και το Μεξικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ώρα για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 25 λεπτά