Κόσμος

ΗΠΑ: Σε κυκλώνα κατηγορίας 3 ενισχύθηκε ο Ντόριαν, που πλησιάζει τις Μπαχάμες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ΗΠΑ εξαιτίας του κυκλώνα Ντόριαν. Ενισχύθηκε στην κατηγορία 3 και πλησιάζει στις Μπαχάμες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντόριαν που χτυπάει τις ΗΠΑ ενισχύθηκε και έχει εξελιχθεί σε κυκλώνα της κατηγορίας 3, στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον, με ανέμους που φτάνουν τα 185 χιλιόμετρα την ώρα, ανακοίνωσε απόψε το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) της χώρας.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι το φαινόμενο θα μπορούσε να απειλήσει σοβαρά τη Φλόριντα και τις βορειοδυτικές Μπαχάμες.

Οπως έγινε γνωστό ο κυκλώνας Ντόριαν βρίσκεται στον Ατλαντικό και απέχει περίπου 1.000 χιλιόμετρα ανατολικά του Γουέστ Παλμ Μπιτς και 715 χιλιόμετρα από τις Μπαχάμες. Εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω προτού να φτάσει στις ακτές της Φλόριντας, την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ΝΑΤΟ καθησυχάζει την Ευρώπη: Η αποχώρηση των 5.000 Αμερικανών στρατιωτών από την Γερμανία δεν επηρεάζει την άμυνα
«Δεδομένου ότι οι σύμμαχοι ενισχύουν τις δυνατότητές τους, οι ΗΠΑ μπορούν να αποσύρουν μέρος των δικών τους δυνάμεων και να τις χρησιμοποιήσουν αλλού»
ΝΑΤΟ