Κόσμος

ΗΠΑ: Σε κυκλώνα κατηγορίας 3 ενισχύθηκε ο Ντόριαν, που πλησιάζει τις Μπαχάμες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ΗΠΑ εξαιτίας του κυκλώνα Ντόριαν. Ενισχύθηκε στην κατηγορία 3 και πλησιάζει στις Μπαχάμες.

Ο Ντόριαν που χτυπάει τις ΗΠΑ ενισχύθηκε και έχει εξελιχθεί σε κυκλώνα της κατηγορίας 3, στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον, με ανέμους που φτάνουν τα 185 χιλιόμετρα την ώρα, ανακοίνωσε απόψε το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) της χώρας.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι το φαινόμενο θα μπορούσε να απειλήσει σοβαρά τη Φλόριντα και τις βορειοδυτικές Μπαχάμες.

Οπως έγινε γνωστό ο κυκλώνας Ντόριαν βρίσκεται στον Ατλαντικό και απέχει περίπου 1.000 χιλιόμετρα ανατολικά του Γουέστ Παλμ Μπιτς και 715 χιλιόμετρα από τις Μπαχάμες. Εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω προτού να φτάσει στις ακτές της Φλόριντας, την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος