Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Σκότωσε με βαλλίστρα το νεογέννητό του – Επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που το κρατούσε αγκαλιά

ΗΠΑ: Σκότωσε με βαλλίστρα το νεογέννητό του – Επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που το κρατούσε αγκαλιά

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ σκότωσε τη Δευτέρα (26.06.2023) τη μόλις τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα, δήλωσε η αστυνομία. 

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Colesville των ΗΠΑ, όπου, κατά τη διάρκεια καβγά με τη σύζυγό του μες στο σπίτι τους, ο άνδρας χρησιμοποίησε τη βαλλίστρα του κατά της ίδιας. 

Το μπουλόνι χτύπησε και τραυμάτισε τη γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα χτυπήθηκε και το νεογέννητό τους. Το κοριτσάκι ξεψύχησε. 

Η αστυνομία και οι ιατρικοί υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε κλήση 911 λίγο μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας. Όταν έφτασαν στον τόπο της τραγωδία, είδαν χτυπημένους τη μητέρα και το βρέφος. 

Ο δράστης, ονόματι Patrick Proefriedt, επιτέθηκε με τη βαλλίστρα κατά τη διάρκεια λογομαχίας.

Το μπουλόνι της βαλλίστρας χτύπησε το βρέφος στον κορμό, προτού τραυματίσει τη γυναίκα το στήθος.

Ο Proefriedt, 26 ετών, προσπάθησε να σταματήσει την κλήση 911 προτού διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος με ένα ημιφορτηγό. 

Οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν το βρέφος, αλλά ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου. 

Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία, Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. 

Η αστυνομία χρησιμοποίησε drones για να εντοπίσει τον Proefriedt σε δάσος. Το φορτηγό του είχε κολλήσει στη λάσπη, περίπου ένα μίλι μακριά από το σπίτι όπου έγινε το φονικό. 

Συνελήφθη με τις κατηγορίες της δολοφονίας δεύτερου βαθμού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας και τέθηκε υπό κράτηση στο γραφείο του σερίφη.

«Αυτό είναι ένα από τα πιο σπαραχτικά και παράλογα εγκλήματα που έχουν διαπραχτεί σε αυτήν την κοινότητα τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο σερίφης.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια αυτού του αθώου βρέφους», συμπλήρωσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις