Κόσμος

ΗΠΑ: Συναγερμός για ένοπλο σε σχολείο της Μασαχουσέτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφορές για έναν ένοπλο στο St. John’s Preparatory School στην περιοχή του Ντάνβερς, στη Μασαχουσέτη, σήμαναν συναγερμό το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Στο σημείο πήγε η Αστυνομία και ερεύνησε τους χώρους για θύματα χωρίς ευτυχώς να βρεθεί κάτι…

Ο πρώτος έλεγχος δεν έφερε στο φως κάποια απειλή και έτσι οι αστυνομικοί, στη συνέχεια ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους για δεύτερη φορά ενώ όλοι οι μαθητές είχαν απομακρυνθεί, σε ασφαλές σημείο.

Αγχωμένοι γονείς έσπευσαν στο σημείο και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί επέτρεψαν στους γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους, αφού ήταν σίγουροι ότι κανείς δεν κινδυνεύει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα μεγάλα ΜΜΕ της Νορβηγίας τρέχουν στα δικαστήρια τη Meta: «Θέλει τα δημοσιογραφικά μας περιεχόμενα για να εκπαιδεύει την τεχνητή νοημοσύνη της» 
Οι νορβηγικοί όμιλοι ζητούν προσωρινή διαταγή για να μην τεθούν σε ισχύ στις 20 Νοεμβρίου οι νέοι όροι χρήσης, που αφορούν ακόμη και συνδρομητικό περιεχόμενο
Meta
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί τη δεξιά πτέρυγα να τρέξει να ψηφίσει – «Αφήστε τα μπάρμπεκιου και τη θάλασσα», κατηγορεί τους Άραβες ότι «κλέβουν τις εκλογές»
Ρεκόρ συμμετοχής στις κάλπες από το 1973, έφτασε στο 44,9% στις 2 το μεσημέρι, πιθανή η παράταση της διαδικασίας - Ο Άιζενκοτ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκδιώξουν «την χειρότερη κυβέρνηση» στην ιστορία της χώρας
Ο Νετανιάχου ψήφισε με τη γυναίκα του Σάρα