Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Δυο μαθητές νεκροί

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Δυο μαθητές νεκροί
Φωτογραφία αρχείου reuters

Συναγερμός σήμανε στις αμερικανικές Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδας), καθώς πιστολέρο έσπειρε τον τρόμο και τον θάνατο στο Λύκειο San Juan στο New Mexico των ΗΠΑ. Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και εκκένωσαν το σχολείο ενώ δυστυχώς δεν πρόλαβαν τα χειρότερα.

Τουλάχιστον δυο μαθητές βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ και ο πιστολέρο έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Νωρίτερα, τι γραφείο του Σερίφη επιβεβαίωσε τις αναφορές για πυροβολισμούς και ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

“Υπάρχει κάποιος που έχει ανοίξει πυρ στο Λύκειο της συνοικίας των Αζτέκων. Έχουμε αξιωματικούς που βρίσκονται σε όλα τα σχολεία του Bloomfield. Οι γονείς καλούνται να παραμείνουν μακριά από όλα τα σχολεία μέχρι να λήξει ο συναγερμός” ανέφερε η αστυνομία μεταξύ άλλων.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα μέσα ή έξω από το σχολείο.

https://twitter.com/ericazucco/status/938795792231550976?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.eleftherostypos.gr%2Fdiethni%2F150891-purobolismoi-se-sxoleio-ton-ipa%2F

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις