Κόσμος

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη φίλη του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ καθώς συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει μια γυναίκα.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας «Creed III», κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να πνίξει μια 30χρονη γυναίκα στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Αστυνομικοί συνέλαβαν γύρω στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου (25.3.2023) μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι στην περιοχή του Μανχάταν στις ΗΠΑ και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο μετά από κλήση που είχε γίνει νωρίτερα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911. Η γυναίκα που είχε πάρει τηλέφωνο είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να την πνίξει.

Η έρευνα της αστυνομίας της μεγαλούπολης των ΗΠΑ έδειξε ότι ο 33χρονος ηθοποιός, διαπληκτίστηκε με μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να είναι φίλη του.

Η 30χρονη έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της και κατήγγειλε στις αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής των ΗΠΑ, με την κατάσταση της υγείας της να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, όπως ανέφερε η New York Post.

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Μπήκε στο κρατητήριο και κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού, επίθεση και κακοποίηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.

Όλα ξεκίνησαν από μια κρίση ζήλιας

Όπως ανέφερε το TMZ, όλα έγιναν από μια κρίση ζήλιας της φίλης του Τζόναθαν Μέιτζορς. Ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός και η φίλη του, φέρεται να είχαν διαπληκτιστεί ενώ έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η φίλη του Μέιτζορς είδε μια άλλη γυναίκα να του στέλνει μηνύματα και τσακώθηκε μαζί του.

Ο ηθοποιός φέρεται να εκνευρίστηκε. Έπιασε τη φίλη από το χέρι και την χαστούκισε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μετά το χαστούκι ο ηθοποιός έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και επιχείρησε να την πνίξει.

Οι δυο τους έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις εκείνο το βράδυ. Η 30χρονη την επόμενη μέρα φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και να έκανε την καταγγελία.

Ο ατζέντης του Τζόναθαν Μέιτζορς δήλωσε στο TMZ ότι ο ηθοποιός δεν έχει κάνει το παραμικρό: «Δεν έκανε τίποτα. Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Βρετανία: Στη φυλακή Νιγηριανός για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 19χρονης – «Χόρτασες αρκετά, κάποιος όμορφος σε βίασε»
Μιλώντας στην Daily Mail, η νεαρή κοπέλα εξήγησε την φρίκη που βίωσε στα χέρια του 24χρονου Γκιφτ Ολαντέλε, ο οποίος αφού την βίασε την απείλησε «ότι θα την βρει» αν μιλούσε στην αστυνομία
istock
Το Ισραήλ κλείνει το προξενείο της Βρετανίας στην Ιερουσαλήμ – Αντίποινα για τα μέτρα του Λονδίνου κατά ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
Η Βρετανία δεν θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στην υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συντονιστική αποστολή για τη Γάζα ενώ σε ορισμένους αιρετούς αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου και σε άλλους υπηκόους θα απαγορευτεί η είσοδος στο Ισραήλ
O Gideon Saar - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ CTK via AP Images