Κόσμος

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη φίλη του

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ καθώς συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει μια γυναίκα.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας «Creed III», κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να πνίξει μια 30χρονη γυναίκα στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Αστυνομικοί συνέλαβαν γύρω στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου (25.3.2023) μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι στην περιοχή του Μανχάταν στις ΗΠΑ και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο μετά από κλήση που είχε γίνει νωρίτερα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911. Η γυναίκα που είχε πάρει τηλέφωνο είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να την πνίξει.

Η έρευνα της αστυνομίας της μεγαλούπολης των ΗΠΑ έδειξε ότι ο 33χρονος ηθοποιός, διαπληκτίστηκε με μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να είναι φίλη του.

Η 30χρονη έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της και κατήγγειλε στις αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής των ΗΠΑ, με την κατάσταση της υγείας της να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, όπως ανέφερε η New York Post.

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Μπήκε στο κρατητήριο και κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού, επίθεση και κακοποίηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.

Όλα ξεκίνησαν από μια κρίση ζήλιας

Όπως ανέφερε το TMZ, όλα έγιναν από μια κρίση ζήλιας της φίλης του Τζόναθαν Μέιτζορς. Ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός και η φίλη του, φέρεται να είχαν διαπληκτιστεί ενώ έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η φίλη του Μέιτζορς είδε μια άλλη γυναίκα να του στέλνει μηνύματα και τσακώθηκε μαζί του.

Ο ηθοποιός φέρεται να εκνευρίστηκε. Έπιασε τη φίλη από το χέρι και την χαστούκισε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μετά το χαστούκι ο ηθοποιός έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και επιχείρησε να την πνίξει.

Οι δυο τους έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις εκείνο το βράδυ. Η 30χρονη την επόμενη μέρα φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και να έκανε την καταγγελία.

Ο ατζέντης του Τζόναθαν Μέιτζορς δήλωσε στο TMZ ότι ο ηθοποιός δεν έχει κάνει το παραμικρό: «Δεν έκανε τίποτα. Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στη Μινεσότα μετά τη νέα δολοφονία 37χρονου από ομοσπονδιακούς πράκτορες των ΗΠΑ – Εξαγριωμένο πλήθος φωνάζει «Έξω η ICE»
Ο 37χρονος Άλεξ Πρέτι που δολοφόνησαν στη Μινεάπολη πράκτορες της ICE, ήταν νοσηλευτής και εργαζόταν επί χρόνια φροντίζοντας σοβαρά ασθενείς βετεράνους του στρατού στο νοσοκομείο Βετεράνων της πόλης
Άνδρας κρατάει πλακάτ καθώς ομοσπονδιακοί πράκτορες χρησιμοποιούν δακρυγόνα για να διαλύσουν τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο όπου ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν θανάσιμα έναν άνδρα ενώ προσπαθούσαν να τον συλλάβουν, στη Μινεάπολη της Μινεσότα, στις ΗΠΑ
23
Νέο σοκαριστικό βίντεο από την δολοφονία του 37χρονου στη Μινεάπολη: «Γιατί δεν προστάτευε η τοπική αστυνομία την ICE» αναρωτιέται ο Τραμπ
«Πολλά από αυτά που βλέπετε είναι μια ΚΆΛΥΨΗ για αυτή την κλοπή και απάτη. Ο δήμαρχος και ο κυβερνήτης υποκίνησαν την εξέγερση, με την πομπώδη, επικίνδυνη και αλαζονική ρητορική τους» γράφει ο Ντόναλντ Τραμπ
Ένα άτομο κρατά μια αμερικανική σημαία κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ ομοσπονδιακών πρακτόρων και μελών της κοινότητας στο σημείο όπου ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν θανάσιμα έναν άνδρα ενώ προσπαθούσαν να τον συλλάβουν, στη Μινεάπολη της Μινεσότα
6
Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν θανάσιμα 37χρονο πολίτη στη Μινεάπολη: Το δεύτερο θύμα μετά την γυναίκα με αναπηρία – Σκληρές εικόνες
«Είναι αποκρουστικό, o πρόεδρος Τραμπ πρέπει να τερματίσει την επιχείρηση και να αποσύρει τους χιλιάδες βίαιους, ανεκπαίδευτους πράκτορες από τη Μινεσότα, τώρα» λέει ο κυβερνήτης της πολιτείας, Τιμ Γουόλτς
Ομοσπονδιακός πράκτορας ρίχνει δακρυγόνα κατά τη διάρκεια συμπλοκών στο σημείο όπου έλαβε χώρα πυροβολισμός με τη συμμετοχή ομοσπονδιακών πρακτόρων μετανάστευσης στο Μινεάπολις
25
«The Discombobulator»: Ο Τραμπ αποκαλύπτει τον μυστικό «Αποσυντονιστή» που χρησιμοποιήθηκε για να συλληφθεί ο Μαδούρο
Ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε με υπερηφάνεια ότι αυτό το μυστηριώδες όπλο αχρήστευσε τον εξοπλισμό του εχθρού όταν τα αμερικανικά ελικόπτερα εισέβαλαν στο Καράκας
Ο Νικολάς Μαδούρο με χειροπέδες, συνοδεία Αμερικανών ανδρών των υπηρεσιών ασφαλείας
Οργή στις ΗΠΑ: Συνελήφθη 2χρονο κοριτσάκι και πατέρας για παράνομη μετανάστευση στη Μινεσότα – «Αδιανόητη αθλιότητα»
Ο πατέρας της 2χρονης που βρίσκεται υπό κράτηση, με καταγωγή από τον Ισημερινό, έχει εκκρεμή αίτηση ασύλου και δεν έχει εκδοθεί οριστική εντολή απέλασης
Ένας αστυνομικός σημαδεύει με όπλο ένα σπίτι κατά τη διάρκεια επιδρομής της υπηρεσίας μετανάστευσης στο Σεντ Πολ της Μινεσότα 24