Κόσμος

ΗΠΑ: Τρόμος στον αέρα για την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις – «Ολοι μας είπαμε μια μικρή προσευχή»

Στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, λόγω τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να κάνει το αεροσκάφος της Καμάλα Χάρις, αφού είχε απογειωθεί για τη Γουατεμάλα, για την πρώτη επίσκεψη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ στο εξωτερικό αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της.

«Είμαι καλά, είμαι καλά», διαβεβαίωσε, χαμογελαστή, η Χάρις, μετά την επιστροφή στην αεροπορική βάση Άντριους, στο Μέριλαντ. «Όλοι μας είπαμε μια μικρή προσευχή, αλλά είμαστε καλά», πρόσθεσε.

Η αντιπρόεδρος άλλαξε αεροσκάφος για να συνεχίσει το ταξίδι της, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

«Ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα. Δεν υπήρξε σημαντική ανησυχία για την ασφάλεια» της Χάρις, εξήγησε η εκπρόσωπός της, Σιμόν Σάντερς.

Μια δημοσιογράφος που συνόδευε την αντιπρόεδρο μέσα στο αεροσκάφος, το Air Force 2, περιέγραψε έναν «ασυνήθιστο θόρυβο από το σύστημα των τροχών κατά τη στιγμή της απογείωσης».

«Αλλά η προσγείωση (…) ήταν απολύτως κανονική», διευκρίνισε.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρανσουά Μπαϊρού: Ο Γάλλος πρωθυπουργός καταθέτει την Τετάρτη για το σκάνδαλο κακοποιήσεων στο καθολικό σχολείο Bétharram που τον «στοιχειώνει»
Οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν πόσα γνώριζε ο Μπαϊρού για τις φρικτές καταγγελίες στο σχολείο Notre-Dame de Bétharram και γιατί δεν έκανε τίποτα - Θύμα κακοποίησης και η κόρη του
Ο Φρανσουά Μπαϊρού